Vant igjen - trenger forsterkninger

Start fosser videre i 1. divisjon, men trener Tom Nordlie mener laget trenger forsterkninger for å klare opprykk til Tippeligaen.

KONGSVINGER (Dagbladet): Start vant i går komfortabelt 2- 0 borte mot toppkollega Kongsvinger. To mål etter corner av Asbjørn Rike og Marius Johnsen var nok til at laget nå har en åtte poengs ledelse ned til Sandefjord på andreplass. Men Start-trener Tom Nordlie jakter likevel flere nye spillere.

- Nå spiller vi med en midtbanespiller som spiss. Troppen er for tynn, og vi må derfor se oss om etter forsterkninger, sier Nordlie til Dagbladet.

Start ønsket seg Odd-spiss Martin Wiig, men han har nå gått på lån til 1. divisjonskonkurrenten Sandefjord.

- Vi har ingen navngitte spillere i søkelyset, men leter blant annet i Sverige og Danmark. Førsteprioritet er å hente inn en god angrepsspiller, sier treneren.

Men Kristiansand-klubben vil ikke ta hensyn til at de mest sannsynlig vil spille i Tippeligaen neste år når de finsikter nye spillere.

- Vi vil ha inn noen nye mann før overgangsvinduet stenger 1. juli. Vi trenger en større stall for å hevde oss i denne divisjonen. Så får vi eventuelt ta en ny runde etter sesongen, sier Tom Nordlie.

FORNØYD: Start-trener Tom Nordlie var glad etter seieren borte mot Kongsvinger.