Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vant jevn kamp på overtid

Odd Grenland er fortsatt uten tap.

(Dagbladet.no:)

Odd Grenland - Lyn 2-1

Hjemmelaget Odd Grenland overlistet Lyn i siste spilleminutt og vant til slutt en jevn kamp 2-1. Oslo-laget  gikk på sitt andre tap på rad i kveldens runde i eliteserien.

Dermed er Odd Grenland fortsatt ubeseiret i årets Tippeliga, og står nå med 13 poeng på tabellen, med tre seiere og fire uavgjorte. Det svarer til en tredje plass på tabellen etter syv spilte kamper.

- Vi er veldig godt trent og henger godt sammen som lag. Det er nok hovedgrunnene til at vi ikke har noen tap så langt, sier Arne Sandstø til Dagbladet.no.

Han er passe fornøyd med kveldens kamp.

- Det var en medium kamp. Begge lag ser slitne ut, og jeg tror verken vi eller Lyn har kommet oss helt etter forrige runde. Men totalt sett spiller vi best og får de største sjansene. Alt i alt vil jeg si det var en fortjent seier, selv om det var en jevn kamp, sier Sandstø.

Knallskudd

Begge målene til Odd Grenland kom på langskudd og det siste kanonskuddet stod svenske Pelle Nilsson for.

- Det var skjønt å treffe på det skuddet. Det var en jevn kamp, som kanskje egentlig burde endt 1-1, sier svensken til P4.

Men noen stor feiring vil han ikke høre snakk om.

- Vi har mange kamper foran oss og på tirsdag skal vi spille nok en viktig kamp. Feire kan vi gjøre i juli, sier Nilsson.

Overraskende scoring

Første omgang var ikke preget av mange klare målsjanser, men likevel fikk begge lagene satt inn ett mål hver.

Etter at Odd Grenland hadde startet kampen best, gikk Lyn overraskende opp i ledelse etter bare 11 minutter.

Lyns midtbane-spiller Enrique Ortiz slo inn en ball fra høyre, som Magnus Powell møtte og headet presist inn i Odds mål.

Hjemmelaget svarte på Lyns mål først etter 41 minutter. Utligningen kom da Odd Grenlands Fernando de Ornelas, stod udekket på 20 meter og fyrte av et kanonskudd med venstrebeinet. Ballen gikk ned i Lyns høyre hjørne, og keeper Johann Dahlin hadde ingen sjanse til å redde.

Overtidsmål

Andre omgang var på mange måter en fortsettelse av første omgang, og det ble mye upresist spill. Innbytter for Odd Grenland, Olof Hvidén-Watson, fikk omgangens første kjempesjanse etter 68 minutter. Han stod alene med Lyns keeper og fyrte av, men Dahlin reddet på fantastisk vis.

Lyn fikk også en stor sjanse i omgangen, etter at Odd Grenlands keeper, Rune Almenning Jarstein, ble overrumplet av et innspark fra siden fra Kevin Larsen. Almenning Jarstein reddet på målstreken og avverget mål for bortelaget.

Først i siste minutt av overtidstilegget klarte Arne Sandstøs gutter å utligne. Det fantastiske vinnermålet kom da Pelle Nilsson klinte til fra 35 meter og skrudde ballen inn i krysset bak Dahlin.

Odd Grenlands midtbanespiller Tommy Svindal Larsen fikk rødt kort i kampen mot HamKam sist runde, og måtte stå over dagens kamp.

KNEPEN SEIER: Hjemmelaget Odd Grenland tok tre poeng i siste minutt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling