Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vant med C-laget

Thomas Ramstad bommet totalt når han tok ut førstelaget sitt, men med Magne Hoseth på C-laget ble han likevel rundevinner i Mitt Drømmelag.

- Det er fryktelig mye tilfeldigheter som avgjør om man går helt til topps. Men dette var veldig overraskende og jeg kan tydligvis takke Magne Hoseth mye for seieren, sier manager Thomas Ramstad.

For Magne Hoseth samlet mer poeng enn alle i andre runde av

Mitt Drømmelag

. Med ni poeng på spillerbørsen, tre scoringer og seier samlet banens bestemann hele 14 poeng mot Lillestrøm.

Ramstads lag endte opp med 80 poeng, og endte dermed likt med Anders Eidsnes lag Team Bakken. Men Ramstad ble rundevinner på grunn av lavere lagverdi. Sverre Kaas kom på tredjeplass med laget Gulrødsvarthvit.

Bytter førstelag

Men egentlig var ikke Hoseth med i Ramstads planer i det hele tatt denne runden.

- Dette laget rasket jeg bare sammen, etter å ha satt opp første og andrelaget mitt, forklarer Ramstad.

- På førstelaget mitt hadde jeg mange Bryne og Vålerenga-spillere, mens på tredjelaget valgte jeg å satse på Stabæk og Molde. Jeg ble overrasket over hvor mange spillere fra de klubbene jeg fikk plass til på laget, særlig siden jeg også ryddet plass til Hoseth, sier han.

- Og nå må du bytte førstelag?

- Det ligger vel an til at jeg må satse mer på C-laget. Men det er veldig vanskelig å gjøre det bra med det samme laget hele sesongen, sier han.

Ingen favorittklubb

29-åringen kommer opprinnelig fra Kongvinger, og har derfor ikke noen favorittlag i Tippeligaen lenger. Derfor er han kynisk og satser lag han tror kommer til å vinne, når han tar ut lagene sine.

- Det har stor betydning å plukke ut spiller på vinnerlag, da har man plutselig 11 poeng ekstra. Så selv om Ragnvald Soma spiller bra for Bryne, ville jeg aldri valgt han på laget hvis de skulle møte Rosenborg for eksempel. For da hadde jeg vært garantert et minuspoeng, sier han.

Det er fortsatt ikke for seint å melde seg på

Mitt Drømmelag

og kjempe om seieren. Bare 16 av i alt 26 runder teller i sammenlagt.

Meld deg på Mitt Drømmelag

her!

Reglene for Mitt Drømmelag finner du

her!

Lurer du på noe kan du finne svaret

her!

<B>I SKUDDET:</B> Magne Hoseth var i skuddet mot Lillestrøm, og scoret tre mål. Her prøver han seg med et skudd i duell med Frode Kippe. Bak Moldes Bernt Hulsker.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media