Vant med Ferdinand

Jens Våge Opheim ble rundens manager med god hjelp av West Hams Les Ferdinand. Manager 2003.

- Det var jammen på tide, ler 32-åringen da han får vite at han vant runde 29 i Manager 2003 med laget «Alzeneheimers Rød Mix 3».

- Jeg har vært med helt siden starten. I fjor lå jeg jevnt inne blant de 50 beste, men jeg har aldri vunnet noen runde før, forteller han.

Resepten i helga var en gammel oppskrift:

- Det var det gamle West Ham og Arsenal-trikset, men uten Arsenal denne gangen, sier Våge Opheim.

Han pleier å plukke ut et lag med billige spillere som har tror vinner, og forsterke det med stjernespillere fra favorittlaget Arsenal. Denne gangen var det ingen Arsenal-spillere, men et nesten reint West Ham-lag.

- Jeg hadde med en spiss fra et annet lag, men jeg husker ikke hvem det var. Men Ferdinand var med, forteller super-manageren som arbeider som driftstekniker i Nordsjøen.

Les Ferdinand fikk 10 poeng i Manager 2003 da han lot hodeskade være hodeskade - fortsatte å storspille - og scoret sitt første West Ham-mål mot gamleklubben Tottenham. Totalt sanket Jens Våge Opheims lag 102 poeng.

  • Ole Jakob Karlsen fikk også 102 poeng denne runden, men hans lag «MK» var dyrere enn «Alzeneheimers Rød Mix 3», og ble dermed nummer to.