Vant med hilsen til Anja på magen

Se Slagelse-jentenes hilsen til utestengte Anja.

(Dagbladet.no:) Viborg - Slagelse 26-28. Hallen var proppfull. Hvis de 3000 tilskuerne var kommet for å se utskjellelser og skandaler, gikk de skuffet hjem.

De fleste gikk nok uansett skuffet hjem, for hjemmelaget tapte med to mål i den første Champions League-kvartfinalen mot regjerende mester Slagelse.

Ifølge Ritzau ble publikum vitne til håndball i verdensklasse da Cecilie Leganger & Co. tok første stikk.

EkstraBladet skriver at Slagelse stort sett hadde kontroll, men at Viborg bet godt fra seg og aldri ga opp.

«En av verdens beste målvakter, Cecilie Leganger, er en av grunnene til at Slagelse vant. Hun leverte et hav av klasseredninger, ikke minst i sluttminuttene,» skriver Politiken.


Etter kampen dro Slagelse-spillerne opp draktene, og viste fram bare mager og t-skjorter, med påskriften: Vi vant for deg!

Anja utestengt i ett år

Slagelse vant denne viktige kampen uten suksess- og skandaletrener Anja Andersen, som fredag ble utestengt fra dansk håndball i ett år. Hun så ifølge danske medier kampen på tv.

VANT FOR ANJA: Maja Savic, Cecilie Leganger og Bonjana Petrovic hadde skrevet en hilsen til Anja Andersen på magen. Foto: SCANPIX
VANT FOR ANJA: Maja Savic, Cecilie Leganger og Bonjana Petrovic hadde skrevet en hilsen til Anja Andersen på magen. Foto: SCANPIX Vis mer

Årsaken er oppførselen hennes i seriekampen mot Aalborg for en drøy uke siden. Da hun fikk rødt kort beordret hun spillerne sine i garderoben.

Dette førte til at foreldrene til Anja gikk amok, og ble fysisk dratt ut av hallen av vaktene.