Vant med «Linda-jubel»

BISLETT (Dagbladet): Klasse Q: Bislett kokte da Berna Beikrem scoret sitt første mål for Røa. Også jubelen etterpå hadde landslagsklasse.

- Klart jeg er inspirert av Linda Medalen. Jeg tok denne jubelen for første gang da vi spilte mot henne og Asker i en cup-kamp. Vi tapte 1- 11, men jeg scoret målet, sier Berna Beikrem (16). Hun åpnet scoringsrekka for oslolaget Røa, som har vunnet Norway Cup hele ti ganger tidligere. Selv har Beikrem et gull fra før.

Hadde trøkket

Røa presset i hele første omgang og satte inn to mål uten at Jevnaker klarte å svare. Men etter pause var mye av gnisten og motivasjonen borte, og Jevnaker satte raskt to baller i nettet. - Vi gikk på en skikkelig smell. Tror nok mange tenkte at gullet allerede var sikret. Heldigvis klarte vi å skjerpe oss, og resten av kampen hadde vi full kontroll, sier Siri Nordby. Hun ble kåret til banens beste spiller etter to mål og flere glimrende gjennomløpninger i Jevnakers forsvar.

Tidlig talent

- Kjempedeilig. Ikke mer å si om det. Deilig å ta gull for en gangs skyld, smiler Nordby. For ti år siden tok hun sølv med klubben Øvrevoll. Da kalte fotballkommentatorene på TV2 henne «et kjempetalent for framtida». Lørdag takket Nordby for tilliten.