Vant med Lua Lua

Kjell Samuelsen rappet seieren i første runde av Manager 2003. Se vinnertipsene her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vinneren av første runde av Manager 2003-spillet var veldig usikker på lag-uttaket. Men Kjell Samuelsen endte med å velge spillere fra Liverpool, Leeds og Newcastle til Konkursrytteren-laget sitt. Det var et lykkelig valg.

- Jeg var fryktelig usikker. 1. runde er alltid litt spennende, man vet ikke hvem som spiller, og siden verken Newcastle eller Liverpool spilte på lørdagen fikk jeg ikke lagoppstillingene i tide. Men jeg er ganske fornøyd med at jeg valgte Lua Lua på topp, sier Samuelsen til Dagbladet.no.

Til tross for at han nå er den lykkelige eieren av Football Club Manager 2003 fra EA Sports, varsler Kjell endringer på laget før neste runde.

- Jeg kommer til å endre laget mitt ja. Jeg har som mål å komme på pallen sammenlagt i år, for ifjor kom jeg på fjerdeplass. Jeg var bare fire poeng bak vinneren.

Etter første runde ligger han godt an. Samuelsen inntok de to første plassene med sine lag, og har tenkt å bruke sponsing for å hjelpe vinnerlaget sitt til topps.

- Med dobbeltseier i første runde har du bevist at du har peiling. Hva er vinnertipset ditt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer