Vant med Lua Lua

Kjell Samuelsen rappet seieren i første runde av Manager 2003. Se vinnertipsene her!

Vinneren av første runde av Manager 2003-spillet var veldig usikker på lag-uttaket. Men Kjell Samuelsen endte med å velge spillere fra Liverpool, Leeds og Newcastle til Konkursrytteren-laget sitt. Det var et lykkelig valg.

- Jeg var fryktelig usikker. 1. runde er alltid litt spennende, man vet ikke hvem som spiller, og siden verken Newcastle eller Liverpool spilte på lørdagen fikk jeg ikke lagoppstillingene i tide. Men jeg er ganske fornøyd med at jeg valgte Lua Lua på topp, sier Samuelsen til Dagbladet.no.

Til tross for at han nå er den lykkelige eieren av Football Club Manager 2003 fra EA Sports, varsler Kjell endringer på laget før neste runde.

- Jeg kommer til å endre laget mitt ja. Jeg har som mål å komme på pallen sammenlagt i år, for ifjor kom jeg på fjerdeplass. Jeg var bare fire poeng bak vinneren.

Etter første runde ligger han godt an. Samuelsen inntok de to første plassene med sine lag, og har tenkt å bruke sponsing for å hjelpe vinnerlaget sitt til topps.

- Med dobbeltseier i første runde har du bevist at du har peiling. Hva er vinnertipset ditt?

- Vinnertipset må være å ikke bruke Manchester United-spillere. Jeg er en ihuga Liverpool-fan, og bruker ikke United-spillere av prinsipp. Og så har jeg tro på Liverpool til helgen også, sier Samuelsen.

Så langt har han truffet godt med tipsene sine.

Har du ikke meldt deg på? Meld deg på Manager 2003 her.

Nysgjerrig på din plassering? Se Topp 50-lista her.

Husk å endre laget ditt innen fredag klokken 21.00.

ET LYKKELIG VALG: Lua Lua sørget for at newcastle fikk en kjempeåpning i Premier League. Samtidig sørget han for at Kjell Samuelsen stakk av med rundeseieren i Manager 2003.