Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vant mot erkerivalen

Lyon vant 1-0 mot PSG lørdag kveld.

TOPPER TABELLEN: Ada Hegerberg og co. Foto: Michael Zemanek / BPI / REX / NTB Scanpix
TOPPER TABELLEN: Ada Hegerberg og co. Foto: Michael Zemanek / BPI / REX / NTB Scanpix Vis mer

En målløs Ada Hegerbergs Lyon rykket fra på tabelltoppen med 1-0-seier over PSG, i den franske toppseriens niende runde for kvinner lørdag.

Etter dagens seier mot PSG rykket Lyon opp på serielederplass og er trepoeng foran sin argeste konkurrent. Dermed leder Lyon med 25 poeng og har imponerende 37-4 i målforskjell.

Det var hjemmelaget som dominerte store deler av første omgang, uten å få uttelling for målsjansene.

FLEST MÅL: Med sitt 52. mål i Champions League ble Ada Hegerberg historisk. Video: Viasat Vis mer

Etter hvilen gikk Lyon raskt opp i ledelse på hjemmebane, da Saki Kumagai flott headet inn 1-0. Og med et godt og defensivt spill slo de pusten ut av et svimeslått PSG.

Etter 66. minutter spilt var Hegerberg svært nære nettkjenning, men hun klarte ikke å fullføre skuddet. Dermed ble det ingen mål for den norske storscoreren denne gangen.

Godt ute i andre omgang begynte det å bli slitne bein hos PSG, noe som ga store rom til Hegerbergs Lyon. Allikevel var de svært nære ved å sette ballen i mål etter 75. minutter spilt, men Lyons Kadeisha Buchanan hindret utligningen da hun klarerte fra halvannen meter, og fikk slått ballen over mål.

Hegerberg som er tidenes mestscorende i mesterligaen for kvinner spilte hele hjemmekampen for Lyon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media