Vant NHL-kamp etter nødlanding

Detroit Red Wings private fly mistet motorkraften da laget var på vei til Vancouver i går. Klubbens svenske spillere var skrekkslagne.

- Jeg har aldri vært med på noe så ekkelt i mine ti år i NHL, sier Nicklas Lidström til nhockeyreport.com ifølge Aftonbladet.

Etter kampen mot San José Sharks i går natt reiste flyet med Detroit-spillerne videre til Vancouver. Flyreisen foreløp som normalt til flyet fant marsjhøyden, og passasjerene fikk løsne på sikkerhetsbeltene. Da krenget plutselig flyet.

- Alt var normalt til vi nådde 35 000 fot. Da smalt det bare til. Vi mistet fart og piloten tok flyet ned til 8000 for å få fart på motoren, og han lyktes. Da sluttet den andre motoren å fungere, sier Lidström.

De svenske NHL-stjernene hørte på musikk og spilte dataspill da den hyggelige flyturen ble forandret til et høyspent nervedrama.

- Vi ble nervøse begge to da vi forsto at det ikke dreide seg om vanlig turbulens. Flyet ristet og fløy skjevt, sier Lidström.

Episoden skjedde ikke langt fra flyplassen i Sacramento. Der fikk kapteinen tillatelse til å nødlande.

Flere timer seinere kunne Detroit-spillerne forlate Sacramento i et annet fly og rakk dermed nattas kamp mot Vancouver Canucks. Detroit vant bortekampen 4-2 - tilsynelatende uforstyrret av flydramaet.

(Dagbladet.no)

MÅTTE NØDLANDE: Detroit Red Wings privatfly etter nødlandingen i Sacramento.