Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League 2017

Vant Premier League. Så ga David Luiz en hårreisende gave til den styrtrike eieren

- Det ultimate statussymbolet.

SLO PÅ STORTROMMA: Brasilianske David Luiz. Foto: Reuters / Tony O'Brien Livepic / NTB Scanpix
SLO PÅ STORTROMMA: Brasilianske David Luiz. Foto: Reuters / Tony O'Brien Livepic / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): David Luiz' andre periode i Chelsea-drakta har vært en stor suksess.

Den elegante midstopperen har storspilt, og da laget hans skulle spille sin siste Premier League-kamp, var gullet allerede halt inn.

Derfor bestemte den brasilianske midstopperen seg for å slå på stortromma, ifølge The Telegraph. Den britiske avisa skriver at Luiz nylig gikk til anskaffelse av 30 bilnøkler av luksusmerket Senturion.

- Ultraluksus

Disse var seiersgaver til Luiz' selv, lagkameratene og trener Antonio Conte.

- Senturion er ultraluksus. Det ultimate statussymbolet for eiere av superbiler, da nøklene er mer verdt en bilene til folk flest , står det i en pressemelding om gaven, referert til av The Telegraph.

Avisa skriver videre at nøklene totalt kostet Luiz' summer tilsvarende et titalls millioner norske kroner, og at han også hadde en helt spesiell gave til den styrtrike Chelsea-eieren Roman Abramovich.

PENGESTERK: Chelsea-eier Roman Abramovich er verdens 139. rikeste mann, ifølge Forbes. Foto: Rob Noyes/Digital South/Silv/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
PENGESTERK: Chelsea-eier Roman Abramovich er verdens 139. rikeste mann, ifølge Forbes. Foto: Rob Noyes/Digital South/Silv/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Vill gave til eieren

Dette i form av en nøkkel smidd fra en nesten fem milliarder gammel meteoritt - altså enda mer eksklusiv enn den nøkkelen fotballspilleren kjøpte til seg selv.

Det sier ikke lite.

Nøkkelen til Luiz består nemlig av 18-karats gull og 198 svarte diamanter, og produsentene er selv svært fornøyde med salget.

- Normalt lager vi bare kolleksjoner på syv produkter, men i dette tilfellet var det en glede å lage en tilpasset kolleksjon av 30 nøkler til David Luiz' lagkamerater, sier Ayla Varquin, kommunikasjonsdirektør for Senturion, til Independent.

Hele Norges coronakart