Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vant semifinalen

Sindre Bjørnestad Skar og Erik Valnes i tet foran lagsprintfinale i Planica.

VANT SEMIFINALEN: Erik Valnes (bildet) går finale sammen med Sindre Bjørnestad Skar i lagprint verdenscup i Planica. Foto: Darko Bandic, AP/NTB Scanpix.
VANT SEMIFINALEN: Erik Valnes (bildet) går finale sammen med Sindre Bjørnestad Skar i lagprint verdenscup i Planica. Foto: Darko Bandic, AP/NTB Scanpix. Vis mer

Alle de fire norske langrennslagene på lagsprinten i fristil i Planica skal gå finaler søndag.

Finalen starter klokka11.10.

Sindre Bjørnestad Skar og Erik Valnes vant sin semifinale.

Skar og Valnes gikk inn til seier i første semifinaleheat på tiden 15.45,9. Det var 0,34 sekund foran Norges 2.-lag, bestående av Gjøran Tefre og Håvard Solås Taugbøl, og ytterligere 0,1 sekund foran Finlands 1.-lag på 3.-plassen.

Norges 1.-lag i kvinnenes lagsprint består av Maiken Caspersen Falla og Ane Appelkvist Stenseth, og de gjorde også jobben med 3.-plass i sin semifinale. '

Ti lag deltar i hver av finalene i Planica.

Sveriges 1.-lag vant foran Sverige 2. Norges 2.-lag med Mari Eide og Tiril Udnes Weng ble nummer fire.

Det svenske laget med Stina Nilsson og Jonna Sundling ser sterkt ut før finalen. De to løperne ble også nummer én (Sundling) og to i lørdagens individuelle sprint.

(NTB).