Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-Vanvittig dårlig, sier Moen

Geir Moen prøvde å skjule hvor skuffet og forbannet han var etter skrøpelige 10,33 og langt unna OL-kravet på 100 meter i Grand Prix-stevnet i Stockholm i dag. Men kommentaren «vanvittig dårlig» fortalte nok.

Moen varmet opp med småpene 10,35 før det ordentlige stevnet tok til. Da så alt svært lyst ut. Trodde alle, inkludert Geir.

-Først mislyktes jeg på Bislett, så gjorde jeg det dårlig her. To misbrukte muligheter på kort tid under perfekte forhold. Jeg vet ikke helt hva jeg gjør feil. Kanskje jeg overtenner, undret Moen etter å kommet på 8. og sisteplass i sitt 100 meter-heat.

Langt, langt unna en finaleplass med andre ord. En finale som for øvrig ikke overraskende ble vunnet av Ato Boldon på 10,01 foran 15.490 ivrige tilskuere.

-10,33. Hva gikk galt?

-Jeg misset i starten og kom aldri inn i det igjen. Forholdene var perfekte og alt lå til rette, men jeg fikk ikke til akselerasjonen i det hele tatt. Jeg kom meg litt midveis, men egentlig var dette dårlig hele veien.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media