Vanvittig Kamara-mål da Rooney fikk rødt kort og D.C. United tapte

I Ola Kamaras første start for D.C. United scoret han et kremmerhus av et mål. I oppgjøret fikk også Wayne Rooney direkte rødt kort for en stygg albue.

SCORET: Ola Kamara spilte sin første hjemmekamp for D.C. United, og scoret en perle. Foto: Reuters.
SCORET: Ola Kamara spilte sin første hjemmekamp for D.C. United, og scoret en perle. Foto: Reuters. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oppgjøret mellom D.C. United og New York Red Bulls hadde med andre ord det meste. Først tok gjestene fra New York ledelsen etter seks minutter etter scoring av Alejandro Romero.

Drøye 20 minutter senere fikk Wayne Rooney rødt kort etter å ha plantet en albue i halsen på Cristian Casseres før en corner. Rooney ble sendt rett i garderoben i det som så ut som en uprovosert albue.

Så fikk Amro Tarek sitt andre gule for Red Bulls og ble sendt i dusjen på overtid av den første omgangen. Det betød ti mot ti de siste 45 minuttene.

Etter 55 minutter presenterte Kamara seg for alvor for hjemmepublikummet i Washington. Nordmannen fikk ballen på hjørnet av 16-meteren, dro seg inn i banen og skrudde ballen lekkert opp i krysset. Luis Robles kunne se langt etter ballen som nærmest limte seg i krysset.

– Det var sykt deilig å dunke inn en sånn goal, og presentere meg selv foran DC-fansen på den måten, sier Kamara til VG.

Dessverre for Kamaras D.C. United klarte de ikke å tette igjen etter utligningen. Bare fire minutter etter nordmannens elleville scoring satte Daniel Royer inn 2-1 til gjestene, som også ble sluttresultatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer