Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-Vanvittig rask bak bilen

Nå er det slutt på stang ut.

TET FRA START TIL MÅL. Kusk Kai Johansen har klare planer om å bestemme alt i V75-2 på Jarlsberg travbane lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
TET FRA START TIL MÅL. Kusk Kai Johansen har klare planer om å bestemme alt i V75-2 på Jarlsberg travbane lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Her er sjansen til å vinne 46 millioner på hest!

Kai Johansen forteller om en hest som er svært rask bak bilen.
-Ja, han er faktisk vanvittig kjapp ut, sier Kai Johansen.

Han har vært fast makker til Magnetic Line. Den toppstammede 3-åringen med Magnetic Power som far, og gullhoppa Luckpenny San som mor, har evner til noe stort i seg. Men det har ikke klaffet før i det siste løpet. Hittil i år har Magnetic Line travet gode løp uten å få hull på seiersbyllen, inntil sist V65-omgang. Da kom den etterlengtede seieren.

-    Magnetic Line er en fin hest. Han har travet fine løp i hele år, men har vært litt valpete og uferdig. I tillegg har det ogsåd blitt en del stang ut i løpene, sier kusk Kai Johansen om den tre år gamle higsten som eies av Line Bergsund og Trond Anderssen.

-    Magnetic Line har lært mye i løpene, og sist kom seieren. Vi klemmer til fra start.

-    Jeg håper og tror vi leder hele veien, sier Kai Johansen som også kusker Mantra lørdag.

-    Mantra er i toppform. Sist ble han sjenert til galopp inn i den første svingen og fikk hele løpet ødelagt. Jeg tror han ville kjempet helt i toppen ellers, sier Kai Johansen.

Bo Westergård ble som kjent disket for hendelsen inn i den første svingen da han kjørte trangt på Mantra og Kai Johansen med Crowns Banker. Ellers kunne Mantra vært seiersfarlig. Nå er sjansen god for at  Mantra kan få sin revansje i V75-6.
     
Treneren tror på seier

-    Magnetic Line er i veldig fin form. Han var bra sist i seiersløpet og er i fin utvikling hele tiden. Han står helt riktig til og har  topp forutsetninger, sier trener Trond Anderssen om den lovende 3-åringen.

-    Jeg tror på en god seierssjanse, sier landets beste trener.

-    Hva med stallens Chanto Super Girl i V75-1/V5-3?

-    Hun står litt tøft til her. En premie er i første rekke målet. Hun kan være aktuell på en gardering litt ute. 

Vinnerhester på farten

Gunnar Austevoll kusker Tjurajenta i V75-4. Hoppa har tre strake seirer, og tar trolig sin fjerde årsseier lørdag.

-    Tjurajenta har vært veldig flink. Motstanden er litt skjerpet, men det virker som hun har mer å gå på.

Jeg synes det ser ut som en god vinnersjanse igjen, sier en av våre beste kusker.

Gunnar Austevoll ligger som nummer to på landsstatistikken blant kuskene i antall seirer, bare slått av Eirik Høitomt.

-    Har du flere gode sjanser lørdag, Gunnar Austevoll?

-    Lannem Jerven i V75-7 har travet fine løp. Nå møter han bedre hester, og han er gjerne ikke rask nok i uttaket til å forsvare teten. Men om det løser seg er han trippelaktuell, sier Gunnar Austevoll.

Cobra Bac (V75-1/V5-3) holder veldig fin form. Hun kjemper om en bra premie.

Mille Onion (V75-2/V5-4) er det en premie som gjelder for.

Bertie Invalley (V75-5) står litt vanskelig til. Jeg håper han kan hente seg en brukbar premie.

Min egen Sugar W. (V75-6) står også litt vanskelig til denne gangen. I utgangspunktet er jeg fornøyd med en fin premie, men han kan snuse på en trippelplass med maks klaff.

Har aldri tapt

Tao Prins er ubeseiret på elleve starter. Hesten som trenes av Dag Gihle ser ikke banen bortsett fra i løpssammenheng.

-    Vi tror ikke på hurtigkjøring på bane til stadighet, og trener etter våre egne prinsipper, forklarer Anne Gulbrandsen, samboer og medtrener.

Tao Prins holder til i naturskjønne omgivelser på Billerud herregård ved Mjøsas bredd på Toten. I sine to siste starter har Tao Prins vært bedre enn noensinne og vunnet på sterke tider.

-    Alt ser bra ut med Tao Prins. Han har trent fint, og virker veldig pigg om dagen.

Men han møter stadig bedre konkurrenter, og i tillegg står han langt bak denne gangen. Det er ikke noe ypperlig utgangspunkt.

-    Vi får håpe og tro det beste, og at han gjør en fin innsats igjen.

-    Vi er alltid ydmyke og tar det som det kommer. Det er kjøtt og blod vi holder på med, og hestene kan ha en dårlig dag akkurat som oss, sier Anne Gulbrandsen som steller med helsa til Tao Prins og de andre hestene på Billerud gård.

Fra annen rekke på tillegg skal ikke Tao Prins ha for mange trafikkproblemer, men vi tror kusk Tor Wollebæk løser den oppgaven fint. Tao Prins legger trolig på til sin tolvte strake seier lørdag.

En alenebong kan kvittere ut 46 millioner kroner lørdag.
 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling