-Vanvittig rask bak bilen

Nå er det slutt på stang ut.

TET FRA START TIL MÅL. Kusk Kai Johansen har klare planer om å bestemme alt i V75-2 på Jarlsberg travbane lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
TET FRA START TIL MÅL. Kusk Kai Johansen har klare planer om å bestemme alt i V75-2 på Jarlsberg travbane lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her er sjansen til å vinne 46 millioner på hest!

Kai Johansen forteller om en hest som er svært rask bak bilen.-Ja, han er faktisk vanvittig kjapp ut, sier Kai Johansen.

Han har vært fast makker til Magnetic Line. Den toppstammede 3-åringen med Magnetic Power som far, og gullhoppa Luckpenny San som mor, har evner til noe stort i seg. Men det har ikke klaffet før i det siste løpet. Hittil i år har Magnetic Line travet gode løp uten å få hull på seiersbyllen, inntil sist V65-omgang. Da kom den etterlengtede seieren.

-    Magnetic Line er en fin hest. Han har travet fine løp i hele år, men har vært litt valpete og uferdig. I tillegg har det ogsåd blitt en del stang ut i løpene, sier kusk Kai Johansen om den tre år gamle higsten som eies av Line Bergsund og Trond Anderssen.

-    Magnetic Line har lært mye i løpene, og sist kom seieren. Vi klemmer til fra start.

-    Jeg håper og tror vi leder hele veien, sier Kai Johansen som også kusker Mantra lørdag.

-    Mantra er i toppform. Sist ble han sjenert til galopp inn i den første svingen og fikk hele løpet ødelagt. Jeg tror han ville kjempet helt i toppen ellers, sier Kai Johansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer