I gledesrus: : Norske  Dima Smirnov kommer ikke til å tenke på billettprisen når han ser kveldens storkamp.  FOTO: AFP PHOTO/ DANI POZO /NTB Scanpix
I gledesrus: : Norske Dima Smirnov kommer ikke til å tenke på billettprisen når han ser kveldens storkamp. FOTO: AFP PHOTO/ DANI POZO /NTB ScanpixVis mer

Vanvittige billettpriser før kveldens storkamp

- Det er absolutt verdt det.

(Dagbladet): Det er ekstrem pågang etter billetter til kveldens storkamp mellom Manchester United og Real Madrid.

Billettene  blant de mest hardbarkete United-supporterne på Stretford End går for opp imot 9000 kroner, ifølge United.no.

Det er ikke rart pågangen er så stor. Etter at sesongkort og billettene til bortesupporterne er trukket fra, er det bare igjen 7000 billetter på Old Trafford, ifølge Manchester Evening News. Over 30.000 har søkt på de tilgjengelige billettene før de ble lagt ut på svartebørsen.

Verdt det Men det stopper ikke fotballgale nordmenn fra å sikre seg de dyre billettene til storkampen.

22-år gamle Dima Smirnov er en av mange nordmenn som har tatt turen over til Manchester. Søndag sikret han seg billett gjennom bekjente av bekjente av bekjente for 400 pund. (Rundt 3450 norske kroner.)

-  Jeg  var heldig som fikk billetten gjennom noen bekjente, ellers kunne det ha blitt enda dyrere, forklarer Smirnov. Han har brukt rundt 8000 kroner for hele turen til Manchester.

Hva synes du om å betale så mye for en billett?

- Det her blir min første kamp På Old Trafford. Jeg har sett United tre ganger før, men aldri på hjemmebane. Det er ikke alle som får oppleve en kamp som det her, sier den ihuga supporteren. før han tar seg en pause:

- Det er absolutt verdt det.

Tror på seier Dima er optimist før kveldens kamp. Han tror hjemmelaget kommer til å stoppe Real Madrid og ta seg videre til kvartfinalen i Champions League.

-  Det kommer til å bli en jevn kamp, høy stemning og mange målsjanser. Men jeg tror vi kommer til å vinne, sier Smirnov.