Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vanvittige scener da Juventus sikret avansement


HYLLEST: Se scenene som utspilte seg etter Juventus tok seg videre i Champions League. Video: Viasat

Juventus hadde ingen problemer med å forsvare sin solide 2-0-ledelse hjemme mot Porto og vant 1-0 etter at gjestene måtte spille hele annen omgang med ti mann.

Det var en relativt sjansefattig 1. omgang. Etter en frisk start fra vertenes side, virket det etter hvert som om hjemmelaget var mer enn fornøyd med å ri på sin 2-0-ledelse fra bortemøtet for to uker siden.

Første omgangs og kampens eneste mål kom da Portos Maxi Pereira noe unødvendig måtte ta i bruk hendene inne i feltet for å stoppe en ball. Portos målvakt Iker Casillas syntes å ha kontroll, men det endte med marsjordre og påfølgende straffe.

Paulo Dybala satte straffen sikkert i mål etter å ha fintet Castillas motsatt vei.

Etter hvilen bar kampen tydelig preg av at Porto hadde en mann mindre på banen. Juventus med sin rutinerte kaptein Gianluigi Buffon mellom stengene slapp aldri det portugisiske laget til.

Det kom derimot noen småfrekke forsøk på kontringer fra bortelagets side, men forsøkene ble effektivt løpt opp før det ble farlig foran Buffon.

Dermed er Juventus klar for en ny kvartfinale i mesterligaen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media