Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Våpenhvile ...

Sir Alex Ferguson og Arsène Wenger er ferdige med å skjelle ut hverandre gjennom media.

Siden Wenger i 1997 kritiserte Fergusons ønske om å forlenge Premier League-sesongen for å minske slitasjen på spillerne, har de to managerne jevnlig slengt dritt om hverandre.

Etter kritikk fra politisk hold og politiet, har nå Manchester United og Arsenal bestemt seg for å legge bånd på sine respektive sjefer.

Kampanalyser

-  De vil bare heretter uttale seg om kampanalyser før og etter kampene, sier Premier League-formann Richard Scudamore.

Uttalelsene kommer etter et møte mellom Fergusons United og Wengers Arsenal torsdag.

-  Styret i Premier League har mottatt garantier fra både David Dein (Arsenal) og David Gill (United) om at offentlige kommentarer som har versert den siste tida, ikke vil gjenta seg, understreker Scudamore.

Ferguson har omtalt Wenger som en skam og Arsenal som de dårligste taperne gjennom alle tider. Wenger har på sin side uttalt at Ferguson bringer sporten i vanry, og at hans status i England gjør at ingen tør å tale han imot.

Møtes 1. februar

 IKKE HELT VENNER: Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger har inngått våpenhvile. I hvert fall til etter møtet mellom Manchester United og Arsenal 1. februar. Foto: Scanpix
IKKE HELT VENNER: Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger har inngått våpenhvile. I hvert fall til etter møtet mellom Manchester United og Arsenal 1. februar. Foto: Scanpix Vis mer

Det har imidlertid flere gjort den siste tiden, og nå har de to managerne gått med på å begrave stridsøksa.

Arsenal får besøk av United i seriekamp tirsdag 1. februar. Det blir spennende å se om de to høvdingene klarer å begrense uttalelsene til breakdowns, soneforsvar og 4- 4- 2.