- Var besatt og desperat

Ny Netflix-serie avslører: David Beckham (48) var besatt av kona Victoria Beckham (49). Så desperat var han etter å se henne, at han kunne kjøre i fire timer for 20 minutters møte.

SER TILBAKE: David Beckham. Foto: NTB
SER TILBAKE: David Beckham. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

David Beckham var besatt av sin kommende kone, Victoria, fra første stund. Det går fram av en ny Netflix-serie om paret.

Neste år har superduoen vært gift i 25 år. For hele verden er de blitt kjent som «Posh og Becks». Han var stjerne i Manchester United. Hun tok verden med storm via Spice Girls.

Allerede da David så Victoria på TV med den populære jentegruppa bestemte han seg:

- Hun skal bli kona mi!

SUKSESSRIK DUO: David og Victoria Beckham har vært gift i 25 år i 2024. Foto: NTB
SUKSESSRIK DUO: David og Victoria Beckham har vært gift i 25 år i 2024. Foto: NTB Vis mer

De to møttes etter en Manchester United-kamp i 1997. Etter det andre treffet skrev hun ned telefonnummeret sitt på kampbilletten. Beskjeden var klar:

- Nå må du ringe meg!

David tok Victoria på ordet. Noe seinere snakket de sammen i telefonen i flere timer.

- Det var noe der umiddelbart, erindrer Beckham. Lagkameratene forteller at han var besatt fra første stund, ifølge engelske medier, som har sett Netflix-serien.

TOK VERDEN MED STORM: Spice Girls var en dundrende suksess. Øverst: Victoria Beckham (født Addams), Emma Bunton og Geri Halliwell. Nederst: Melanie Brown og Melanie Chisholm. Foto: NTB
TOK VERDEN MED STORM: Spice Girls var en dundrende suksess. Øverst: Victoria Beckham (født Addams), Emma Bunton og Geri Halliwell. Nederst: Melanie Brown og Melanie Chisholm. Foto: NTB Vis mer

Daværende lagkamerat Gary Neville forteller:

- Han var på tråden til Victoria hele tida. Han var besatt. Han kunne kjøre i fire timer for å tilbringe 20 minutter med henne.

Paul Scholes opplyser at Beckham kunne gjøre manageren, sir Alex Ferguson, forbannet. Han dro til London på tidspunkter han ikke skulle gjøre.

Så intenst var det mellom dem at Beckhams foreldre, Ted og Sandra, fryktet at fotballkarrieren skulle gå i vasken.

DYP KJÆRLIGHET: Victoria og David forlovet seg i 1998. Foto: NTB
DYP KJÆRLIGHET: Victoria og David forlovet seg i 1998. Foto: NTB Vis mer

Mamma Sandra forteller:

- Telefonen kunne ringe klokka 03.00 på natta. Da jeg tok den, svarte jeg at han lå i senga og sov - og at de ikke kunne prate sammen. Jeg var en beskyttende mor: «Du burde ikke ringe på denne tida av døgnet.» Men hvordan kunne du si det til dem. De var jo voksne.

Turtelduene kunne møtes på parkeringsplasser i bil for å unngå oppmerksomhet.

Selv forteller David at han ikke brydde seg om tid og sted. Om han måtte kjøre til London fra Manchester - for bare å se henne i sju minutter - så gjorde han det.

TRENDY I PARIS: David Beckham har fire barn. Her sammen med datteren Harper under moteuka i Paris i slutten av september. Foto: NTB
TRENDY I PARIS: David Beckham har fire barn. Her sammen med datteren Harper under moteuka i Paris i slutten av september. Foto: NTB Vis mer

Han forteller at han elsket alt ved Victoria. Paret forlovet seg i 1998 og giftet seg i 1999. De har fire barn: Brooklyn (24), Romeo (21), Cruz (18) og Harper (12).

- Et ekteskap handler om å gi og ta, forteller de.

Beckham-paret bor i dag i Miami. Han har eierandel i fotballklubben Inter Miami, der Lionel Messi spiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer