Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vår beste spiller

Alex Ferguson var meget fornøyd med Ole Gunnar Solskjær etter gårsdagens seier over Arsenal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær har allerede samlet betydelige mengder utklipp til skryteboka si denne sommeren, og det før et eneste minutt av Premier League er spilt.

Community Shield-kampen mot Arsenal, som United til slutt vant 4-3 etter en solvarm straffesparkkonkurranse, føyer seg pent inn i rekken av gode kamper for nordmannen.

Og manager Alex Ferguson vet å sette pris på Solskjær.

Ifølge CNN.com var en for anledningen solrød Fergie spesielt fornøyd med Solskjærs prestasjoner på høyrekanten, stedet hvor David Beckham tidligere briljerte med presise innlegg og lange millimeterpasninger.

Bli med på Manager 2004

Din oppgave som manager er å forvalte én milliard kroner på 15 spillere og en trenerassistent. Målet er å sanke flest poeng i hver eneste runde.

- Jeg synes Solskjær var vår beste spiller den første timen. Han beviste spesielt i første omgang sin intelligens, med god timing på løpene og meget bra bevegelse uten ball. Han er en moden spiller nå, skrøt Ferguson.

Unnskyldning fra Jeffers

En som sannsynligvis ikke får fullt så varme tanker fra United-manageren er Arsenal-spiss Francis Jeffers. Han kom inn som innbytter et kvarter ut i andre omgang, men ble utvist etter bare et knapt kvarter på banen. Jeffers fikk rødt kort etter å ha sparket en liggende Phil Neville i det 74. minutt, men Jeffers angret dypt og inderlig - i det minste etter kampen.

- Han har sagt unnskyld. Han har innsett han gjorde en tabbe. Han er smart, han er ung og han vil lære etterhvert. Han misset på et par ballberøringer og jeg tror han følte seg presset til å vise hva han kunne, sa Arsenal-manager Arsene Wenger.

Få tilskuere

Varmerekordene ble slått grundig i England i helga, og det er kanskje en av grunnene til at årets Community Shield ble den dårligst besøkte veldedighetskampen siden Everton slo Blackburn 1-0 på Wembley i 1995.

Bare 59 293 tilskuere tok turen til Millenium stadion i Cardiff i Wales, som har plass til 74 500 tilskuere.

Og det var Arsenal-fansen det manglet flest av. London-klubben solgte bare 16 000 av de 24 000 billettene de ble tildelt.

Arsene Wenger mener både fansen og Arsenal er i ferd med å gå lei av den tradisjonelle sesongåpningen.

- Jeg tror det blir mindre og mindre appetitt for Community Shield. Jeg vet ikke hvorfor - kanskje det er for langt å reise? For å være helt ærlig, Arsenal er jo her hvert eneste år. Vi solgte ikke alle billettene våre, kanskje fordi fansen vår har sett kampen tre år på rad, sier Wenger.

- BEST: Akkurat her må Ole Gunnar Solskjær gi tapt for Fredrik Ljungbergs dribleegenskaper, men Alex Ferguson mente likevel nordmannen var Uniteds beste i seksti minutter av Community Shield-kampen.