Var dette så lurt, Mata?

Avslører overgang.

BRASIL: Anderson (nærmest) forlater Premier League til fordel for brasiliansk fotball. Det avslører Juan Mata på sin blogg. Foto: AP Photo/Jon Super
BRASIL: Anderson (nærmest) forlater Premier League til fordel for brasiliansk fotball. Det avslører Juan Mata på sin blogg. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United-stjernen Juan Mata er en kunstner med lærkula. Nå tester han dessuten ut sine kunstneriske ferdigheter foran tastaturet i sin nye blogg.

I pakt med nyhetsjournalistikkens idealer er han i dag tidlig ute med en nyhet som Manchester United foreløpig har holdt hemmelig.

I en bisetning i Matas ferskeste blogginnlegg avslører han at midtbanekollega Anderson kommer til å forlate klubben i løpet av kvelden.

- Jeg har lyst til å ønske min venn Anderson lykke til i Brasil, hvor han nå skal spille. Jeg ønsker deg alt godt min venn, skriver den spanske playmakeren.

Skriver under for Internacional Anderson skal være på plass i Porto Alegre for å skrive under for den brasilianske storklubben Internacional. Kun formaliteter gjenstår før 26-åringens tid i Premier League er historie.

Anderson ble sammenlignet med selveste Ronaldinho i sin tid Gremio og dro til Porto som 17-åring. Der imponerte midtbanespilleren stort med sin energiske stil.

Skulle bli bedre enn Rooney Sesongen etter brukte Alex Ferguson hele 180 millioner kroner for å hente den daværende 19-åringen til Manchester United.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.