Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Var dette så lurt, Mata?

Avslører overgang.

BRASIL: Anderson (nærmest) forlater Premier League til fordel for brasiliansk fotball. Det avslører Juan Mata på sin blogg. Foto: AP Photo/Jon Super
BRASIL: Anderson (nærmest) forlater Premier League til fordel for brasiliansk fotball. Det avslører Juan Mata på sin blogg. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

(Dagbladet): Manchester United-stjernen Juan Mata er en kunstner med lærkula. Nå tester han dessuten ut sine kunstneriske ferdigheter foran tastaturet i sin nye blogg.

I pakt med nyhetsjournalistikkens idealer er han i dag tidlig ute med en nyhet som Manchester United foreløpig har holdt hemmelig.

I en bisetning i Matas ferskeste blogginnlegg avslører han at midtbanekollega Anderson kommer til å forlate klubben i løpet av kvelden.

- Jeg har lyst til å ønske min venn Anderson lykke til i Brasil, hvor han nå skal spille. Jeg ønsker deg alt godt min venn, skriver den spanske playmakeren.

Skriver under for Internacional Anderson skal være på plass i Porto Alegre for å skrive under for den brasilianske storklubben Internacional. Kun formaliteter gjenstår før 26-åringens tid i Premier League er historie.

Anderson ble sammenlignet med selveste Ronaldinho i sin tid Gremio og dro til Porto som 17-åring. Der imponerte midtbanespilleren stort med sin energiske stil.

Skulle bli bedre enn Rooney Sesongen etter brukte Alex Ferguson hele 180 millioner kroner for å hente den daværende 19-åringen til Manchester United.

- Speiderne mine sa at Anderson var et større talent enn Wayne Rooney. Han skulle bli en av verdens beste, har Ferguson tidligere uttalt til Daily Mail.

Anderson ble spådd en lysende fremtid, debuterte for det storslåtte brasilianske landslaget, ble seriemester fire ganger og scoret på straffespark da United slo Chelsea i Champions League-finalen i 2008.

Utviklingen stagnerte imidlertid for brasilianeren, som heller ikke fikk det til å stemme da han ble utlånt til Fiorentina forrige sesong.

Nå vender Anderson altså tilbake til Brasil.

BLOGG: Juan Mata ønsker Anderson lykke til i Brasil på sin nye blogg. Foto: AP Photo/Jon Super
BLOGG: Juan Mata ønsker Anderson lykke til i Brasil på sin nye blogg. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer