GJEVT: Steven Gerrard innrømmer å ha blitt litt satt ut da han fant ut at han og kona spiste middag på samme restaurant som Kim Kardashian og Kanye West. Foto: Reuters/Splash News
GJEVT: Steven Gerrard innrømmer å ha blitt litt satt ut da han fant ut at han og kona spiste middag på samme restaurant som Kim Kardashian og Kanye West. Foto: Reuters/Splash NewsVis mer

Var en av Premier Leagues største stjerner. Men dette paret gjorde Gerrard skikkelig star struck

- Rart, men fantastisk.

(Dagbladet): Steven Gerrard (35) har kommet i gang med sin nye hverdag etter at han forlot Liverpool etter fjorårssesongen. I natt fikk han en omgang på banen da LA Galaxy slo mexicanske America.

Fra Liverpool til Los Angeles har altså ferden gått for Liverpool-legenden. 35-åringen er en stor stjerne i fotballsirkuset, men i Los Angeles møter han støtt og stadig på verdensstjerner som er kjent for helt andre ting.

Overfor Sunday Mirror innrømmer Gerrard at han ble aldri så lite «star struck» da det mektige ekteparet Kardashian West spiste på samme restaurant som Gerrard og kona Alex.

- De bare satt der - Alex og jeg gikk inn på en restaurant her om dagen, og vi så Kim Kardashian og Kanye West. Det var rart, men helt fantastisk. Så annerledes. De bare satt der og spiste, sier Gerrard til avisa.

Gerrard har også møtt på en annen idrettshelt, nemlig Floyd Mayweather jr. Bokseren, som er verdens rikeste idrettsutøver og hanket inn ikke mindre enn millioner i forrige kamp, overrasket briten. Han visste nemlig ikke at han var så liten.

- Her om dagen så jeg Floyd Mayweather. Han gikk bare nedover gata, det var helt vilt og rart å se. Jeg visste ikke at han var så liten. Vi har sett noen kjendiser rundt omkring siden vi flyttet hit, sier Gerrard med glimt i øyet.

Ifølge The Mirror har Gerrard og familien flyttet inn i det kjendisspekkede nabolaget Beverly Hils, med blant annet Jennifer Aniston, Halle Berry og Jane Fonda (og Playboy Mansion) som naboer.

Følger Liverpool Sunday Mirror møtte Gerrard i USA i forbindelse med debuten for LA Galaxy, og har en større artikkel på Liverpool-helten i dag. Der kommer det fram at David Beckham var en viktig støttespiller i valget av Major League Soccer og LA Galaxy, men også at 35-åringen fortsatt har kontakt med sin tidligere manager.

I GANG: I natt fikk Steven Gerrard 45 minutter på banen for LA Galaxy. Foto: AFP PHOTO / FREDERIC J. BROWN
I GANG: I natt fikk Steven Gerrard 45 minutter på banen for LA Galaxy. Foto: AFP PHOTO / FREDERIC J. BROWN Vis mer

- Jeg snakker mye med Brendan Rodgers. Vi har et nært forhold. Jeg snakker også med de gamle lagkameratene mine. Jeg er en fan nå, og jeg kommer til å se alt fra utsiden, sier Gerrard.

Og:

- Jeg er så glad for at jeg hørte på David. Akkurat nå føles det litt som jeg er den nye gutten i klassa, men jeg er så glad for å være her. Alt bare falt på plass, sier han.