Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Var i fyllekrangel med taxisjåfør etter Köln-kamp

Nå skal Slawomir Peszko igjen spille under Ståle Solbakken.

TIL WOLVES: Slawomir Peszko mistet sommerens EM-sluttspill etter en uheldig episode i april. Da kom han i fyllekrangel med en taxisjåfør etter en Köln-kamp og ble kastet på glattcelle. Nå skal han spille under Ståle Solbakken igjen. Foto: Reuters / Thomas Bohlen / NTB Scanpix
TIL WOLVES: Slawomir Peszko mistet sommerens EM-sluttspill etter en uheldig episode i april. Da kom han i fyllekrangel med en taxisjåfør etter en Köln-kamp og ble kastet på glattcelle. Nå skal han spille under Ståle Solbakken igjen. Foto: Reuters / Thomas Bohlen / NTB Scanpix Vis mer

Ståle Solbakken gjenforenes med en av spillerne han trente i Köln forrige sesong. Wolverhampton leier Slawomir Peszko i ett år.

Wolverhampton har sikret seg opsjon på kjøp av den polske 27-åringen. Köln har fått en opsjon som gjelder til neste sommer på å forlenge kontrakten med Peszko for å sikre overgangsverdien.

Peszko kom til Köln for halvannet år siden og spilte 45 kamper.

Han mistet sommerens EM-sluttspill etter en uheldig episode i april. Da kom han i fyllekrangel med en taxisjåfør etter en Köln-kamp og ble kastet på glattcelle.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media