Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Var innlagt med brukken fot - døde

Baseballstjerna Starling Martes kone døde brått da hun ventet på operasjon.

TRAGISK: Baseballstjerna Starling Marte mistet kona på tragisk vis denne uka. Foto: Charles LeClaire-USA TODAY Sports
TRAGISK: Baseballstjerna Starling Marte mistet kona på tragisk vis denne uka. Foto: Charles LeClaire-USA TODAY Sports Vis mer

Marte bekreftet på sosiale medier mandag at hans kone Noelia døde av hjerteinfarkt. Hun ble bare 31 år gammel.

I et innlegg på Instagram og Twitter skriver stjernen om den tragiske bortgangen.

- I dag går jeg gjennom den store smerten av å offentliggjøre den tragiske døden til min kone Noelia, som følge av hjerteinfarkt, skriver Marte i innlegget og fortsetter:

- Det er ei tid med stor sorg. På vegne av min familie er jeg takknemlig for all støtten og solidariteten vi har kjent i denne tøffe tiden.

Paret har to sønner og en datter sammen.

Starling Marte har hatt en stor karriere for Pittsburgh Pirates før han gikk til Arizona Diamondbacks i januar. I Pittsburgh ble han kåret til den beste defensive spilleren i den amerikanske baseballigaen, MLB, to ganger og ble tatt ut på All Star-laget i 2016.

I SJ0KK: Tidligere langrennsløper Ida Eide døde på sykehus etter å ha fått hjertestans under et mosjonsløp. Ingvild Flugstad Østberg møtte pressen mandag for å snakke om sjokket som har rammet langrennsjentene, som er på et treningsopphold i Livigno. Video: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer

Journalisten Jon Heyman som følger amerikansk baseball tett skriver på Twitter at Martes kone hadde brukket foten og ventet på operasjon på sykehuset da hun døde.

På sosiale medier har baseballstjerna og familien fått mange kondolanser. Både Pittsburgh og Arizona har uttrykt støtte til familien.

- Starling og hans familie er en del av D-backs (Diamondbacks red.anm.) familie og vi kommer til å gjøre alt for å støtte han og deres barn i denne utrolige vanskelige tiden, skriver Arizona Diamondbacks.

- Hele Pirates-familien gir våre dypeste kondolanser til Starling Marte og familien under denne fryktelige tiden, skriver Pittsburgh Pirates.

Den amerikanske baseballigaen, MLB, ble satt på pause som følge av coronaviruset 12. mars. Klubbene jobber nå for å gjennomføre en begrenset sesong med start i juli.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!