Brasilianske Malcom (21)

Var klar for Roma. Nå prøver Barcelona å kuppe overgangen

Alt var klart, så ombestemte Bordeaux seg.

STJERNESKUDD: Malcom er ettertraktet på overgangsmarkedet. Foto: AFP / Jean-Christophe Verhaegen
STJERNESKUDD: Malcom er ettertraktet på overgangsmarkedet. Foto: AFP / Jean-Christophe Verhaegen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Roma og Barcelona har endt opp i en dragkamp om en av fotballverdens mest ettertraktede spillere. I midten står det brasilianske stjerneskuddet, Malcom.

Mandag kveld gikk Roma ut på Twitter og bekreftet at de hadde kommet til enighet med spillerens klubb, Bordeaux, om en overgang. Også den franske klubben annonserte overgangen på sine sosiale medier. Kun den medisinske sjekken og spillerens personlige avtale gjensto.

Nå har Barcelona kastet seg inn i kampen om spilleren i siste øyeblikk.

400 mill.

Roma sto klare på flyplassen, klare til å ta imot sin nye signering, men Malcom dukket aldri opp.

I siste sekund slengte Barcelona 400 millioner kroner på bordet - et bud som skal overgå det Roma har avtalt å betale for spilleren. Da ombestemte Bordeaux seg og har midlertidig stoppet overgangen.

Barcelona har lenge vært ute etter Willian, men etter at et tredje bud ble avvist av Chelsea skal den spanske klubben ha bestemt seg for å prøve andre steder.

Ifølge Sky Sports-journalisten, Fabrizio Romano, skal Roma ha blitt rasende etter at Barcelona meldte seg på.

- Drar til Roma

Ettersom Roma og Bordeaux har kommet til enighet om store deler av overgangen, er det usikkert hvilke juridiske rettigheter franskmennene har til å ombestemme seg og kansellere avtalen.

Ifølge Malcoms agent, Fernando Garcia, skal imidlertid ikke spilleren selv ha ombestemt seg, og ønsker en overgang til Roma.

- Vi har en avtale med Roma og vi kommer dit. Bordeaux har midlertidig blokkert oss fra å dra, men vi vet hva vi vil. Vi jobber med å løse situasjonen og jeg tror at Bordeaux vil gi oss tillatelsen til å dra til hovedstaden i morgen, sa han til Corriere Giallorosso mandag kveld.

Malcom (21) spilte 35 kamper for Bordeaux forrige sesong, og noterte seg for 12 mål og sju målgivende pasninger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer