Var ligamester da dommeren blåste av kampen - så scoret City

Fergusons verste mareritt er et faktum.

HER FÅR DE BESKJEDEN: Phil Jones og resten av United-laget har nettopp fått beskjeden om Agüeros vinnermål på Etihad. I løpet av tre overtidsminutter snudde City 1-2 til 3-2 - og tok ligagullet. Foto:  AFP PHOTO/ANDREW YATES
HER FÅR DE BESKJEDEN: Phil Jones og resten av United-laget har nettopp fått beskjeden om Agüeros vinnermål på Etihad. I løpet av tre overtidsminutter snudde City 1-2 til 3-2 - og tok ligagullet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sunderland - Manchester United 0-1, Manchester City - QPR 3-2

(Dagbladet): Sir Alex Ferguson har tatt på seg rollen som motivator for QPR denne uka, blant annet ved å minne om hvordan hans unge Aberdeen-mannskap slo selveste Real Madrid i europacupfinalen i 1983.

Samtidig har han manet sine egne til ikke å gi opp håpet om ligagull - selv om han nærmest har talt for døve ører.

- Neste helg får vi forhåpentligvis vårt livs feiring, sa Ferguson over høyttaleranlegget på Old Trafford etter sesongens siste hjemmekamp sist helg.

City vant på United-måten Mot alle odds kom de røde uhyre nære. Men ikke nært nok.

Da Howard Webb blåste av kampen på Stadium of Light sto det 2-2 på Etihad - et resultat som ville gjort United til ligamestere. Mens spillerne sto ute på banen og ventet på sluttsignalet kom beskjeden som knuste United-hjertene:

Sergio Agüero hadde gitt City 3-2 nesten tre minutter på overtid - etter at Edin Dzeko først hadde utliknet to minutter tidligere. Med andre ord gjorde de det United har hatt for vane de siste par tiårene: De avgjorde på overtid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer