Var redd for å dele private videoer

- Jeg var lenge usikker, sier Mikaela Shiffrin. Men i sommer bestemte superstjerna seg for at folk skulle få vite hvem hun egentlig var.

FLERE TALENTER: Verdens beste kvinnelige alpinist avslørte nye sider av seg selv i sosiale medier. Video: Instagram @mikaelashiffrin / Klipp: Øystein Sæthre Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske Mikaela Shiffrin er verdens beste kvinnelige alpinist. 24-åringen fra Vail i Colorado er et unikum, og bare skader eller en motivasjonssvikt kan stoppe henne fra å bli den mestvinnende alpinisten gjennom tidene.

24-åringen har allerede vunnet to OL-gull, fem VM-gull, og utrolige 60 verdenscupseire. Det er «bare» 26 seire bak svenske Ingemar Stenmark. Og hun er altså 24 år.

Nye sider

Shiffrin har blitt vant med et liv i rampelyset etter at hun slo gjennom for åtte år siden, men denne sommeren har hun vist fram helt nye sider av seg selv i sosiale medier.

Kvinnen med tre verdenscupseire totalt har delt en rekke videoer av at hun har sunget og spilt gitar og piano.

Den amerikanske superstjerna er åpen på at hun nå vil vise seg fram fra en helt annen side i sosiale medier:

- Jeg var lenge usikker på om jeg ville dele den siden av meg. Jeg var usikker på om folk ville se det, eller om de bare ville kjenne meg som skiløper. Så fant jeg ut at jeg bare ville være meg selv, forklarer hun på et pressetreff i Sölden fredag.

Hun fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer