Var sexavhengig

Mesterjockey står fram i podkast.

SEX OG GAMBLING: Jockeyen Eurico Rosa Da Silva var kjent for det perfekte smilet og den store suksessen på banen. Nå slår idyllen alvorlig sprekker. Foto: Sports Illustrated
SEX OG GAMBLING: Jockeyen Eurico Rosa Da Silva var kjent for det perfekte smilet og den store suksessen på banen. Nå slår idyllen alvorlig sprekker. Foto: Sports Illustrated Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den kjente kanadiske jockeyen Eurico Rosa Da Silva (45) åpner opp om sin sexavhengighet og sykelige bruk av prostituerte i sin bok «Riding for Freedom».

Da Silva er sju ganger kanadisk mester og har vunnet i alt 2900 løp med hestene han har ført.

Han blir omtalt som «kongen av kanadisk hestesport», og i 2010 fikk han til og med overrakt et trofé av dronning Elizabeth etter å ha vunnet et stort løp.

Nå slår idyllen alvorlig sprekker.

Til podkasten «Down the Stretch» dykker Da Silva ned i sine synder og mentale utfordringer, ifølge The Sun:

- Jeg var kronisk sexavhengig i mange, mange år. Jeg har kjempet mot dette i hele mitt voksne liv. Jeg elsket livet som gift mann, og jeg har alltid forsøkt å være en sivilisert person. Men avhengigheten min har kostet meg mye. Spesielt penger, erkjenner han.

I podkasten forteller Da Silva at han levde et dobbeltliv i løpet av karrieren. Den ene utgaven av ham selv var jockeyen med det perfekte smilet, det plettfrie ytre og all suksessen på banen. Den andre utgaven besto av et hemmelig liv fylt med skam og et skjult, sykelig forhold til sex og prostituerte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer