KONTRABESKJED: Spanjolen Bruno Hortelano (24) var sikker på at han hadde tatt sølv på 200 meter under EM. Så fikk han kontrabeskjeden. Video: Amsterdam 2016 Vis mer

Var sikker på at han tok EM-sølv. Stormer ut etter sjokkbeskjeden

Bruno Hortelano kunne ikke tro det. Se video!

(Dagbladet): Spanjolen Bruno Hortelano (24) var sikker på at han hadde tatt sølv på 200 meter under EM i Amsterdam i går. Noe han virket å være strålende fornøyd med, ettersom det ville vært karrièrebeste for sprinteren.

Etter løpet spurte den nederlandske arrangørens tv-reporter på stadion hvordan det føltes å vinne.

En forfjamset Hortelano skjønte ingenting, for han hadde jo løpt over mål som nummer to.

Den nederlandske reporteren begynte også å tvile på seg selv da Hortelano så spørrende på henne, og hun unnskyldte seg med at spansken hennes ikke var så god.

Deretter spurte hun om hvordan det føltes å ta sølv.

- Det føles som en drøm, svarte Hortelano, før han ble avbrutt av reporteren igjen.

For etter hvert gikk det opp for reporteren at Hortelano ikke ante at den opprinnelige vinneren mistet gullet. Det viste seg at mannen som løp først over mål, Churandy Martina, hadde blitt disket som følge av at han løp utenfor banen sin underveis i løpet.

Hortelano kunne ikke tro det han hørte og ville naturligvis ha det bekreftet. Da flere kom til og informerte ham om det samme, stormet han tilbake inn på banen for å se om det virkelig stemte. Til latter fra reporteren.

Og det gjorde det.

Vinnertiden ble 20,45, og 24-åringens første gull i et stort mesterskap er et faktum.

Se video av den morsomme og rørende seansen øverst i denne saken.