-  Vår sjanse til OK sesong

Bayern München klarte det ikke. Men Egil Østenstad har tro på at Viking kan stjele poeng i Hamburg.

Mektige Bayern måtte reise hjem fra AOL Arena med 0- 2 i bagasjen i slutten av september. I kveld møter Viking bundesligatreer Hamburger SV i andre kamp i UEFA-cupens gruppespill. Siddisene fikk en strålende start på gruppespillet med 1-0-seieren mot Monaco.

-  Spillestilen vår passer bra i Europa. Vi er godt organsiert og gode når vi kan ligge bakpå og la det andre laget styre, mener Østenstad.

-  Nesten OK

Karmøybuen ser på UEFA-cupen som klubbens sjanse til suksess etter en skuffende Tippeliga-sesong.

-  Dette er vår sjanse til å få en ok sesong. Tippeligaen var bare nesten OK. Nå har vi en delt 1. plass i pulja, og hvis vi kan komme oss videre blir det en ok sesong, mener Egil Østenstad.

Lang kveld?

Veteranspissen har tre kamper igjen av karrieren. I kveld venter en av hans største i Viking-drakta.

-  Vi kan forvente et lag som er nær nivået til Bayern München. Et lag med gode enkeltspillere som i utgangspunktet skal være ett hakk bedre enn oss. Et av Tysklands beste lag, og det er jo bra, sier Østenstad tørt til Dagbladet.

-  Jeg tror vi har muligheten til å få med oss ett poeng. Vi kommer til å ligge lavt og vente på Hamburg som kommer til å ha ballen mye. Så får vi håpe det ikke er alt for langt opp når vi får ballen. Ellers kan det bli en lang kveld, sier Østenstad.

 Kampen vises ikke på norsk TV. Men parabolinnehavere får inn kampen på tyske DSF.

NY SUKSESS? Viking-spiss Egil Østenstad håper på ny UEFA-suksess mot Hamburg i kveld.