Var sønderknust da helten forlot Manchester United. Nå får femåringen møte van Persie

Fenerbahce fikser.

(Dagbladet): I løpet av sine tre sesonger i Manchester United rakk Robin van Persie (32) å skyte seg inn i fansens hjerter. I sommer ble nederlenderen solgt til tyrkiske Fenerbahce.

Det stakk muligens hos mange Manchester United-fans, men spesielt for Louis Diamond (5). Da foreldrene fortalte ham at van Persie skulle signere for en annen klubb, raste verden hans sammen.

Foreldrene filmet en tårevåt Louis, som ble verdenskjent over natta. Videoen gikk som en farsott på nettet. Også van Persies nye klubb, Fenerbahce, fikk med seg 5-åringens reaksjon.

Og nå har de bestemt seg for å gi guttungen en opplevelse han seint vil glemme. The Guardian skriver at videoen også har nådd den tyrkiske klubbens president, Aziz Yildirim, som når har åpnet lommeboka og spandert en tur til Tyrkia for Louis.

Torsdag ankom han Istanbul sammen med foreldrene sine, og i kveld skal han få se sesongåpningen mot Eskisehirspor fra VIP-tribunen. Om van Persie spiller er usikkert da han har slitt med skade, men nederlenderen skal møte familien etter kampen.

På veggene inne på Louis' rom kunne man se hvordan han har klippet ut og limt Manchester United-spillere på ark og hengt på veggen. Deriblant hang et bilde av Robin van Persie, og en tegning fireåringen har laget av United-drakta hans.

Fenerbahce-fans satte også i gang kronerulling, men det er altså ikke nødvendig lenger. I kveld får trolig unggutten sin store drøm oppfylt.

NY KLUBB: Robin van Persie var i Manchester United fra 2012 til sommeren 2015. Nå har han blitt Fenerbahce-spiller. Foto: AFP PHOTO/ OZAN KOSE
NY KLUBB: Robin van Persie var i Manchester United fra 2012 til sommeren 2015. Nå har han blitt Fenerbahce-spiller. Foto: AFP PHOTO/ OZAN KOSE Vis mer