FERDIG: Nikolay Mitov (t.v.) ble ansatt som manager i går. Bare to timer etterpå sa han opp som følge av trusler. Foto: Botev Plovdiv
FERDIG: Nikolay Mitov (t.v.) ble ansatt som manager i går. Bare to timer etterpå sa han opp som følge av trusler. Foto: Botev PlovdivVis mer

Var strålende fornøyd med ny managerjobb. To timer etterpå sa han opp

Nikolay Mitov truet på treningsfeltet.

(Dagbladet): Botev Plovdiv er den eldste fotballklubben i Bulgaria. I går ble manager Nikolay Mitov ansatt som manager i klubben.

Under pressekonferansen fortalte Mitov at han var «veldig glad» og «beæret over å lede en så stor klubb», skriver Reuters.

Men så snudde alt.

To timer seinere sto 44-åringen på treningsfeltet med sine nye spillere. Det tok ikke langt tid før et titalls supportere begynte å invadere treningen mens de ropte: «Du er ikke velkommen her. Du bør dra umiddelbart».

Etterpå truet de ham med fysisk vold, og treningen ble stoppet.

Bakgrunnen er at gruppen med såkalte ultras mener at Mitov fortsatt er en supporter av klubbrival Levski Sofia. Manageren vant blant annet ligaen med Levski som spiller, og var også manager der i 2013.

Opptrinnet på treningen endte med at Mitov sa opp stillingen, bare to timer etter at han ble ansatt. Klubbeier Rumen Chandurov tok over i juni, i går bestemte han seg også for å forlate klubben.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si, respektløst, respektløst, respekløst, sier Chandurov ifølge Reuters.

- De tvinger meg til å slutte, sier han videre.

Botev Plovdid ligger som nummer åtte i bulgarsk førstedivisjon, med to seire og to tap på de fem første kampene. Nikolay Kostov fikk sparken som manager i forrige uke.