VAR-tabben som kan koste Solskjær og United dyrt

Dommersjefen i Premier League innrømmer at videodommerne har gjort fire store feil i årets sesong. Den ene feilen kan koste Manchester United.

SKADEPROBLEMER: Manchester United har flere spillere som er usikre til kampen mot Leicester, som på sin side er heldige som mønstrer toppet lag på grunn av en dommerfeil. Foto: Glyn KIRK / AFP / NTB Scanpix
SKADEPROBLEMER: Manchester United har flere spillere som er usikre til kampen mot Leicester, som på sin side er heldige som mønstrer toppet lag på grunn av en dommerfeil. Foto: Glyn KIRK / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - Leicester lørdag 16.00.

Denne sesongen har Premier League fått sitt første møte med Video Assistant Referee (VAR). Videodømming er både elsket og hatet, og har skapt store diskusjoner etter innføringen i England.

Dommere og eksperter har vært uenige i flere avgjørelser VAR har tatt i løpet av de fire første ligarundene, og nå innrømmer dommersjef Mike Riley at videodommerne har gjort fire større feil:

*Ved å godkjenne Fabian Schärs scoring for Newcastle mot Watford, da Isaac Hayden skulle blitt avblåst for hands i forkant av scoringen.

*Ved å ikke gi straffespark til Manchester City, da Jefferson Lerma sto på foten til David Silva i boksen til Bournemouth.

*Ved å ikke gi straffespark til Sebastien Haller, da West Ham-angriperen ble felt av Norwich-spiller Tom Trybull.

*Ved å ikke gi Leicesters Youri Tielemans rødt kort, for stemplingen av Bournemouths Callum Wilson.

Dommermøte

Riley hadde et dommermøte under landslagspausen, skriver Sky Sports, der fløyteblåserne gikk gjennom flere situasjoner som VAR har sett på i løpet av Premier League-sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer