- Vår verste kamp denne sesongen

Haugesund slått for første gang på 17 kamper.

Odd Grenland fikk søndag revansj for cuptapet mot Haugesund. Skienslaget vant 2-1 på hjemmebane.

Fire dager tidligere var det Haugesund som kunne juble for seier på samme bane. Da reiste FKH hjem fra Telemark med 2-0-seier og kvartfinalebillett i NM.

I søndagens kamp var derimot Odd Grenland best, og Dag-Eilev Fagermos mannskap kunne feire sin første seier på fem kamper. Forrige trepoenger kom på bortebane mot Hønefoss (4-1) 13. mai.

- Vi har ballen mye mer enn det de har og vi tør å spille fotball. De er jo farlige på kontringene sine, det var det eneste de hadde i dag, men vi stod godt imot, sier Adem Güven til TV 2 etter kampen.

I Haugesund-leiren var en langt fra fornøyd med kampen.

- Jeg tror dette var den verste kampen vår til nå denne sesongen. Vi skjerpet oss litt i 2. omgang, men det var ikke godt nok i dag. Men dårlige kamper kommer i løpet av sesongen, så det er ingen grunn til å henge med hodet. Vi har en spennende kamp neste uke mot Rosenborg, så vi står på videre, sier Nikola Djurdjic til TV 2.

Odd-profilen Torgeir Børven spilte en sentral rolle søndag. Han slo frisparket som Adem Güven satte inn til 1-0 etter en drøy halvtimes spill.

Tidlig i annen omgang var det tid for mer Odd-jubel. Innlegget fra Jone Samuelsen ble stanget i mål av Børven. Det var hans femte seriemål i år.

Derek Decamps skapte ny spenning i kampen elleve minutter før full tid da han stusset inn reduseringen til 1-2, men nærmere kom ikke gjestene fra Rogaland.

Nikola Djurdjic (9 mål) og Alexander Toft Søderlund (8) har vært giftige på topp for Haugesund denne sesongen, men denne gang måtte duoen gå av banen uten nettkjenning.

Haugesund ligger fortsatt på bronseplass i eliteserien tross tapet for Odd. Det var rogalendingenes første nederlag siden serieåpningen. Da ble det 1-2 borte mot Vålerenga.

Odd Grenland klatret to plasser og er nummer elleve.

(NTB)