FESTET IKKE: Martin Spinnangr reagerte med vantro da fylkesvaraordføreren anklaget ham for å feste for mye og sove for lite før kampene i Grand Slam-turneringen i Stavanger sist helg. Han og makker Tarjei Skarlund ble nummer fire i turneringen. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix
FESTET IKKE: Martin Spinnangr reagerte med vantro da fylkesvaraordføreren anklaget ham for å feste for mye og sove for lite før kampene i Grand Slam-turneringen i Stavanger sist helg. Han og makker Tarjei Skarlund ble nummer fire i turneringen. Foto: Alf Ove Hansen, ScanpixVis mer

Varaordfører anklaget Spinnangr for festing før kamp

- Jeg har vært på byen én gang i år, sier sandvolley-stjernen.

(Dagbladet): Fylkesvaraordfører Ellen Solheim (KrF) i Rogaland la ut en melding på Facebook i går, der hun beskyldte den ene halvdelen av Norges topprangerte mannlige sandvolleypar for natterangling.

«Ikke rart det ble tap i Stavanger, når Spinny valgte fest utenom banen og sov 8 timer på 2 døgn,» skrev hun på profilen til Rogalands Avis-journalist og strandvolleyspeaker Øyvind Jacobsen, ifølge Rogalands Avis.

«Spinny» er kallenavnet til Martin Spinnangr, som sammen med makker Tarjei Skarlund topper den norske rankingen og som har oppnådd flere sterke resultater den siste tida.

- Hentet pizza Spinnangr reagerte med vantro på påstanden fra KrF-politikeren, særlig ettersom han ikke er noe utpreget festløve.

- Jeg var ute av huset én gang i løpet av den tiden Solheim beskylder meg for å ha vært på fest. Det var for å hente en pizza. Jeg har vært på byen én gang i hele år. Og det var ikke i Stavanger, for å si det sånn. Her har hun bommet stygt, sier han til Rogalands Avis.

Solheim legger seg flat, og forklarer at hun stolte på kommentarer hun plukket opp på tribunen da Skarlund og Spinnangr endte på fjerdeplass i Stavanger sist helg.

BEKLAGER: Fylkesvaraordfører i Rogaland, Ellen Solheim (KrF), beklager kommentarene hun skrev på Facebook i går. Foto: Morten F. Holm, Scanpix
BEKLAGER: Fylkesvaraordfører i Rogaland, Ellen Solheim (KrF), beklager kommentarene hun skrev på Facebook i går. Foto: Morten F. Holm, Scanpix Vis mer

- Flere på tribunen, som kjenner ham mye bedre enn meg, kommenterte at det hadde vært en bytur på ham. Flere kommenterte at det var årsaken til resultatene. De mente det ikke var bra at han hadde gjort dette før kampene, sier Solheim.

Beklaget til spillerne I tillegg til å beklage ryktespredningen overfor Rogalands avis, har hun også skrevet nye kommentarer på Facebook-profilen til Jacobsen. Hun forteller blant annet at hun snakket med begge de norske sandvolley-gutta i går kveld og beklaget seg.

Hun presiserer også at hun ikke har påstått at Spinnangr har drukket alkohol, slik det antydes i Rogalands Avis' overskrift «Beskyldte sandvolley-stjerne for fyll før kamp».

«Da RAs journalist Lars Magne Hovtun brukte ordene "fyll før kamp", sa jeg at jeg i mange år var avholds og kunne gå på byen i sene nattetimer - uten at det dermed var fyll med i bildet,» skriver Solheim.