DOBBEL-VARDY: Jamie Vardy til venstre, med dobbeltgjenger Lee Chapman til høyre i Leicester-drakt. Foto: Getty Images
DOBBEL-VARDY: Jamie Vardy til venstre, med dobbeltgjenger Lee Chapman til høyre i Leicester-drakt. Foto: Getty ImagesVis mer

Vardy-dobbeltgjenger ble med laget på seiersrunde

Så like at det er vanskelig å skille dem fra hverandre.

(Dagbladet): Jubelscener fra Leicester har sirkulert nettet i snart et døgn. Blant annet fra Jamie Vardys hus, da han og flere lagkamerater kunne slippe jubelen løs da dommeren, Mark Clattenburg, blåste av kampen som sikret de blåkledde et sensasjonelt seriegull.

Også utenfor King Power Stadium har det blitt feiret, og da lagbussen med Leicester-spillerne tok en overraskelsestur til hjemmebanen i dag, ble det kaos.

Laget var på vei til lunsj på San Carlo Pizzeria med klubbens eiere, Srivaddhanaprabha-familien, da en i Leicesters støtteapparat fikk stoppet bussen utenfor stadion. For utenfor hadde han sett postmannen Lee Chapman (29).

«Selfiekonge» etterpå Chapman er nemlig prikk lik stjerna Jamie Vardy, og ble invitert med inn på bussen for å ta bilde sammen med favorittspilleren sin.

Men postmannen fikk mer enn det, da han ble invitert med på resten av bussturen, skriver avisa Independent. Dessverre fikk han ikke bli med på feiringen på restauranten, men fikk litt ekstra ut av turen da flere fans stoppen ham og ba om «selfies» med dobbeltgjengeren.

Toppscorer Det var for første gang i historien at Leicester ble Premier League-mestere. Laget hadde muligheten til å sikre seriegullet selv allerede på søndag, men klarte bare uavgjort mot Manchester United.

I stedet hjalp Chelsea til, da det eneste de trengte å gjøre var å stjele poeng fra serietoer Tottenham.

Vardy er en av hovedgrunnene til Leicester-gullet, etter å ha scora 22 av lagets 64 mål i serien. Lagkamerat Riyad Mahrez er like bak, med 17 scorede mål.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.