Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vardy er bedre enn alle lag på dette

Jamie Vardy har skaffet Leicester seks straffespark denne sesongen.

(Dagbladet): Leicester gikk på sitt tredje tap i denne Premier League-sesongen mot Arsenal på Emirates i går. Leicester tok ledelsen ved Jamie Vardy på et straffespark like før pause. Dette var det tiende straffesparket til Leicester denne sesongen. Åtte av dem har resultert i scoring. Jamie Vardy og Ryan Mahrez har satt fire straffer hver.

Jamie Vardy har skaffet seks av disse ti straffene for Leicester i år, noe som er mer enn noe annet Premier League-lag. Tottenham og Watford har fått tildelt fem straffespark hver.

- Jamie Vardy er veldig flink til å skaffe seg straffespark. Dette har han vært god på lenge. Han fikk også mange straffespark da han spilte for Leicester i Championship, sier Premier League-kommentator, Kasper Wikestad til Dagbladet.

Tror på Arsenal I 2010 ba Jamie Vardy om han kunne forlate klubben Stocksbridge Park Steels, som ligger på nivå åtte i England. Nå er han toppscorer i Premier League. Kasper Wikestad mener Vardy har vært en av Premier Leagues beste spillere denne sesongen.

- Det har vært en eventyrsesong for Vardy. Han er toppscorer i ligaen så langt, og er en het kanidat til å bli årets spiller i Premier League, sier Wikestad.

Leicester leder Premier League etter 26 spilte kamper. Det er tolv kamper igjen å spille, og Leicester har kun to poeng ned til Tottenham og Arsenal på andre- og tredjeplass. Kasper Wikestad mener Arsenal er den største favoritten til å stikke av med Premier League-tittelen akkurat nå.

- Det er veldig åpent. Arsenal er kanskje den største favoritten for øyeblikket, men dette kan forandres fra runde til runde. Såpass jevnt er det.

- Desperate taklingsforsøk Premier League-kommentator Øyvind Alsaker, tror at Leicester får mange straffer på grunn av hvilken type fotballen de spiller.

- Leicester spiller en veldig direkte fotball. De er dyktige på kontringer, og angriper ofte når motstanderen er i ubalanse. Da kommer disse desperate taklingsforsøkene ofte, sier Alsaker til Dagbladet.

Alsaker forteller at han er veldig imponert over sesongen til Vardy.

- Han har vært fenomenal i år, og han har overrasket alle og enhver. Vardy har jo aldri vært i nærheten av å vise dette nivået tidligere.

Kommentatoren tror ikke Leicester klarer å stikke av med Premier League-trofeet denne sesongen.
 
- Nei, det har jeg vanskelig for å tro. Leicester har den minste stallen av lagene som kjemper i toppen, og hvis de pådrar seg skader og karantener mot slutten av sesongen, er de sårbare. Men muligheten har de absolutt, sier Alsaker.

Jamie Vardy er toppscorer, og har scoret 19 mål på 26 kamper denne sesongen i Premier League. Han har scoret tre mål flere enn nestemann på lista, Harry Kane.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media