Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vardy er brennhet for tiden. Nå har han forlenget med sjokklaget Leicester

Avtalen strekker seg til 2019.

NY AVTALE: Ifølge Sky Sports er avtalen til Jamie Vardy verdt 80.000 pund i uka takket være spissens sensasjonelle sesong hittil. Foto: NTB Scanpix
NY AVTALE: Ifølge Sky Sports er avtalen til Jamie Vardy verdt 80.000 pund i uka takket være spissens sensasjonelle sesong hittil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Premier Leagues toppscorer Jamie Vardy har forlenget kontrakten med Leicester. Avtalen strekker seg til 2019.

Ifølge Sky Sports er avtalen verdt 80.000 pund i uka takket være spissens sensasjonelle sesong hittil.

29-åringen er toppscorer i Premier League med sine 18 mål. Hovedpersonen selv er henrykt over å ha signert en ny avtale.

Vil tilbakebetale - Jeg er absolutt henrykt over å kjempe om noe så gjevt med denne klubben. Jeg har aldri opplevd en atmosfære som dette. Fra eierne, til manageren og hans støtteapparat, til spillerne og fansen. Jeg vil være en del av det i lang tid, uttalte han ifølge Sky Sports.

Leicester leder tabellen med 53 poeng. Lørdag ble Manchester City slått på bortebane.

- Leicester City har vist utrolig stor tro og tillit til meg siden dagen jeg ankom klubben for tre og et halvt år siden, og det er umulig å beskrive hvor mye det har hjulpet meg. Jeg vil for alltid være takknemlig for investeringen klubben gjorde i meg, og jeg vil arbeide hver dag for å tilbakebetale det.

Utstråler rett innstilling Også Leicester-manager Claudio Ranieri har uttalt seg etter at hans toppscorer signerte en ny kontrakt.

- Jamie er en kriger. Han har hatt en utrolig reise for å komme til dette punktet i karrieren og fortsetter å spille kamper som om det skulle vært hans siste. Jeg elsker den innstillingen, noe som er en kvalitet jeg vil ha i mine spillere over alt annet. Han har vist hvilken fantastisk spiller han er, og enda viktigere er han et medlem av en fantastisk spillergruppe. Jeg er veldig fornøyd med at han vil være hos oss i lang tid framover.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media