FORLOVET: Jamie Vardy og Becky Nicholson skal gifte seg om to uker. Vardy brukte lang tid på å overbevise om at han var rett mann for henne. Foto: Ian West/PA Wire
FORLOVET: Jamie Vardy og Becky Nicholson skal gifte seg om to uker. Vardy brukte lang tid på å overbevise om at han var rett mann for henne. Foto: Ian West/PA WireVis mer

Vardy jaktet kjæresten i to måneder: - Han nektet å godta et nei

Jamie Vardy gir seg aldri, verken på eller utenfor bana. Det har gitt resultater. I går løftet han Premier League-trofeet. Om to uker gifter han seg med drømmedama.

(Dagbladet): Leicester-spissen Jamie Vardy spilte 7. divisjonsfotball for bare fem år siden, samtidig som han jobbet på en fabrikk. Etter et slagsmål måtte han sone med fotlenke i seks måneder.

29-åringen vurderte å slutte med fotball for to år siden. Så startet den utrolige oppturen, eventyret, som nådde klimakset i går da Vardy og Leicester løftet Premier League-trofeet.

Vardy er kanskje det sterkeste symbolet på tidenes største fotballsensasjon og kan også bli Premier Leagues toppscorer. 29-åringen er ett mål bak Harry Kane og ett mål foran Sergio Agüero før serieavslutningen.

Suksessen gir inspirasjon til fotballspillere over hele verden og viser at alt er mulig med hardt og godt arbeid. Det har vært suksessoppskriften for Vardy, som har kjempet seg fra amatørfotball til Premier League-gull og landslagsplass.

Vardys innstilling og stahet var også en suksessfaktor da han fanget hjertet til kjæresten Becky Nicholson. De skal gifte seg om to uker og dermed komplettere Vardys drømmeår.

Sa nei flere ganger Men på samme måte som at det holdt på å gå galt i Vardys fotballkarriere, var det samme tilfellet på kjærlighetsfronten. Vardy jaktet Nicholson i to måneder før hun begynte å like ham, ifølge The Mirror.

- Jeg var ikke interessert da jeg først møtte Jamie. Det var ingen umiddelbar tiltrekning. Det krevde mye overtakelse før han fikk med meg på date. Jeg sa nei flere ganger, men han ga seg ikke. Han nektet å godta et nei, forteller Nicholsen til den engelske avisa.

- Det er typisk Jamie. Han gir seg aldri, uansett hva det gjelder her i livet. Jamie viser at man aldri skal gi seg. Da jeg til slutt ble med ut på date, fikk han meg til å le mye. Jeg tenkte at han er gal, men han vant meg og hjertet mitt, forteller Vardys kjæreste.

Sammen har de datteren Sofia, som er 18 måneder. Om to uker skal de gifte seg. Livet smiler for Jamie Vardy, som ble seriemester i Premier League i går og som trolig skal representere England i fotball-EM til sommeren.

- En seier for fotballen TV 2-profilen Davy Wathne synes denne solskinnshistorien formidler fotballens beste side.

- Det er en sunn påminnelse til fotballen. Hvis man jobber hardt nok, er alt mulig. Leicester representerer det uventede og fotballens sunneste side, sa Wathne til Dagbladet for to uker siden.

- Det er et signal til alle idealister. Det utenkelige og uventede trenger fotballen. Det representerer sunne verdier i en periode hvor vi har sett det motsatte i FIFA og enkelte instanser. Det er en vitamininnsprøytning. Mange kan identifisere seg med Leicester. Det vil inspirere 3. divisjonsklubber i Argentina og bakgårdsklubber i Istanbul. I mine øyne er det en seier for fotballen, mener bergenseren.

BARN: Jamie Vardy og Becky Nicholsen har datteren Sandra sammen. Om to uker skal de gifte seg. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock
BARN: Jamie Vardy og Becky Nicholsen har datteren Sandra sammen. Om to uker skal de gifte seg. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock Vis mer