Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Vardy måtte se Everton-kampen fra tribunen. Der forsøkte spissen å gjemme seg - bak maske av seg selv

30 000 masker i Vardy-støtte.

FULL TRIBUNE: 30 000 Jamie Vardy-masker ble trykket opp av klubben i den første av tre kamper uten ham. Foto: NTB Scanpix
FULL TRIBUNE: 30 000 Jamie Vardy-masker ble trykket opp av klubben i den første av tre kamper uten ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 17. desember ble Leicester-spiller Jamie Vardy utvist, etter en tofotstakling på Mame Biram Diouf.

Den regjerende seriemesteren anket dommen fra FA på tre kamper, men den ble kastet. Derfor sonet Vardy den første av tre kamper i går mot Everton.

- Jeg er lei meg for den urettferdige dommen av dommeren mot Vardy, og er mer lei meg for at anken vår ble kastet, skrev Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha på sin Instagram-profil før helga.

Uvisst om det var Srivaddhanaprabhas idé, eller noen annen i klubben, manglet det i hvert fall ikke på Jamie Vardy-støtte under gårsdagens oppgjør.

KONA VILLE LIKNE MANNEN: Jamie Vardys kone, Rebekah Vardy, tok selv på en av Vardy-maskene. Foto: Reuters / Carl Recine Livepic / NTB Scanpix
KONA VILLE LIKNE MANNEN: Jamie Vardys kone, Rebekah Vardy, tok selv på en av Vardy-maskene. Foto: Reuters / Carl Recine Livepic / NTB Scanpix Vis mer

Vardy x 30 001

Klubben hadde nemlig fått trykket opp 30 000 masker med Vardys ansikt på, som var delt ut på setene på King Power Stadium.

På tribunen satt utestengte Vardy - med maske på.

Leicester-manageren Claudio Ranieri sa til BBC etter kampen at han ikke hadde lagt merke til maskene.

- Jeg beklager, jeg så de ikke da jeg kom ut. Det er vanskelig å si hvor mye vi savnet Vardy, jeg så ikke maskene, sa Ranieri etter 2-0-tapet.

Kun fire seire

Forrige sesong overrasket Leicester alle, da de slo den ene storklubben etter den andre, og tok ligagullet i Premier League.

Denne sesongen har de vært en skygge av seg selv, og står med kun fire seire på 18 kamper. Fem kamper har endt med poengdeling, og Leicester står med 17 poeng på tampen av 2016.

Vardy vil miste de to neste kampene også, mot West Ham og Middlesbrough. Han vil kunne spille FA-cupkampen mot Everton 7. januar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!