Vardy-salg uaktuelt for Leicester

Scoret ni på ni kamper.

KOMET: Med ni mål på like mange kamper har Leicesters Jamie Vardy virkelig satt farge på årets Premier League-sesong. Manager Claudio Ranieri utelukker et salg av årets komet.
KOMET: Med ni mål på like mange kamper har Leicesters Jamie Vardy virkelig satt farge på årets Premier League-sesong. Manager Claudio Ranieri utelukker et salg av årets komet.Vis mer

Med ni mål på like mange kamper har Leicesters Jamie Vardy virkelig satt farge på årets Premier League-sesong. Manager Claudio Ranieri utelukker et salg av årets komet.

Forrige sesong så lenge ut til å bli et sorgens kapittel for Leicester. Sju seirer på de ni siste kampene sørget for at de klatret til 14.-plass og berget plassen.

I år ligger de blåkledde, anført av Jamie Vardy og Riyad Mahrez som har fyrt på alle sylindre, helt oppe på femteplass. Vardy har scoret tre ganger mer enn sine nærmeste rivaler på toppscorerlista, Sergio Agüero og Georginio Wijnaldum. Mahrez har på sin side bokført fem fulltreffere.

Den imponerende statistikken fører naturligvis til at ryktene begynner å svirre rundt spillerne. Ranieri er imidlertid helt klar på at ingen forsvinner i januar.

- Ingen drar. Ikke Riyad, ikke Jamie og ikke (Jeffrey) Schlupp. Ingen, slo Ranieri fast.

Lørdag tar Leicester imot Crystal Palace. Finner Vardy veien til nettmaskene, vil han bli den åttende spilleren som har scoret i åtte strake Premier League-kamper.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram