Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Våre gutter var gode

Liverpool-manager Phil Thompson mener Liverpool spilte en god kamp mot Barcelona. Engelsk fotball gjenvant bakkekontakten i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Painful for United» og «Spainful for Kop» er The Suns overskrifter etter gårsdagens engelske innsats i Champions League.

Avisa var i går indignert da Oliver Kahn antydet at England var heldige da de vant 5-1 mot Tyskland i september. I dag har de engelske tabloidavisene en mer ydmyk tilnærming til gårsdagens kamper.

De slipper til to managere som er stolte til tross for at resultatene ikke ble som man hadde håpet.

- Våre gutter var gode, sier Phil Thompson til The Sun etter at laget hans ble ydmyket av Barcelona.

- Det var en stor laginnsats, og jeg er fornøyd med det spillerne viste, sier Alex Ferguson til The Mirror etter at Manchester United mistet ledelsen mot Bayern München i sluttminuttene.

Høflig applaus

Ellers hadde engelskmennene ikke så mye å være stolte av, bortsett fra ekte britisk høflighet:

- Å bli applaudert av banen av hjemmefansen når du akkurat har slått dem 3-1 er fabelaktig, sier Barcelona-trener Carles Rexach etter at imponerte Liverpool-supportere annerkjente oppvisningen de rød-blå ga i ballbesittelse - en gang Liverpools varemerke.

The Mirror tok i bruk stoppeklokka, og målte kun én ballberøring fra Liverpool i løpet av de siste tre og et halvt minuttene før Marc Overmars gjorde 3-1 for Barca.

Ertet opp Rivaldo

Avisa skriver også at i etterpåklokskapens navn var det kanskje dumt av Phil Thompson å erte på seg Rivaldo ved å hevde at Michael Owen er den beste fotballspilleren i Europa.

«Rivaldo var fremragende da han inspirerte et teknisk strålende Barcelona til en delikat seier på Anfield og ga Liverpool et nå realistisk inntrykk av hva denne Champions League handler om,» skriver The Mirror.

I Spania får Barcelona selvsagt strålende omtale: «Barcelona erobret Liverpool med en strålende seier», skriver Marca.

- Vi har spilt andre kamper med høyt nivå i Champions League, mot Bayer Leverkusen og Lyon, men denne gangen spilte vi bra i 90 minutter. I det vil det tjene til at vi får mer respekt ute i Europa, sier Rexach til Marca.

GLADFOTBALL: Barcelona-stjernene Rivaldo (t.h.) og Patrick Kluivert koste seg på Anfield. I bakgrunnen en nedtrykt Gary McAllister.Foto: SCANPIX / REUTERS
Hele Norges coronakart