Varela sikter høyt med Manchester United

- Jeg er veldig heldig.

FORNØYD: Guillermo Varela (t.v) undertegnet tirsdag en kontrakt med Manchester United. Han gleder seg til å møte sine nye lagkamerater. Foto: AP Photo/Walter Moreno/NTB Scanpix
FORNØYD: Guillermo Varela (t.v) undertegnet tirsdag en kontrakt med Manchester United. Han gleder seg til å møte sine nye lagkamerater. Foto: AP Photo/Walter Moreno/NTB ScanpixVis mer

Guillermo Varela undertegnet tirsdag kontrakten som gjør ham til Manchester United-spiller de neste fem årene. Uruguayaneren tror på en flott karriere på Old Trafford.

Backtalentet imponerte på prøvespill for den engelske seriemesteren forrige måned. Han blir klubbens ellevte søramerikaner og sier at han gleder til å møte sine nye lagkamerater.

- Jeg er veldig fornøyd med å være en del av denne klubben og ett av de beste lagene i verden. Som alle vet, er dette en stor klubb som har vunnet alt. Jeg håper virkelig det fortsetter, sier 20-åringen til Uniteds nettsted.

Før han slutter seg til de andre United-proffene, skal Varela spille U20-VM med Uruguay. Han tror det vil gå greit å tilpasse seg en United-tropp som består av spillere fra mange ulike nasjoner.

- Jeg er veldig heldig med at det er en del spansktalende spillere her. Det vil helt klart hjelpe meg til å finne meg til rette, sier han.

(NTB)