Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Varen er levert. Her er lagene Brann møter neste år

Ikke akkurat Lerkendal ...

TAP OG TÅRER: Brann-supporterne viste følelser i Mjøndalen. Neste sesong blir det borteturer til langt mindre glamorøse steder enn de er vant til. 
Foto: Thomas Rasmus Skaug
TAP OG TÅRER: Brann-supporterne viste følelser i Mjøndalen. Neste sesong blir det borteturer til langt mindre glamorøse steder enn de er vant til. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Da Vålerenga rykket ned til 1. divisjon i 2000, sa VIF-investor Øystein Stray Spetalen følgende:

«Nå er varen levert. Den heter 1. divisjon og Mandalskameratene».

I kveld rykket enda en storklubb ned fra Tippeligaen. Bergen gråter, for stadion fylles neppe opp til hjemmemøtene mot Jerv, Levanger og Foll. Bataljonen trives nok bedre på borteturer til Lerkendal og Ullevaal, enn arenaene de skal besøke neste år: Sandvika Stadion, DNB Arena og Høddvoll.

Varen er levert. Den heter 1. divisjon og ...

Sogndal
Sandnes Ulf
Kristiansund BK
Bærum
Fredrikstad
Ranheim
Hødd
Bryne
Strømmen
Hønefoss
Nest-Sotra
Jerv
Levanger
Follo
Åsane

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling