- Varm opp før kamp

Hun mener Tysklands landslagskeeper Oliver Kahn burde ha passiv sex før kampene. Og hun vet hva hun snakker om!

Pornostjernen Dolly Buster kommer noe overraskende med gode tips til Tysklands og Bayern Münchens landslagskeeper Oliver Kahn. Han er kjent for å ha et voldsomt temperament, og var sist i klammeri med Bayer Leverkusens Thomas Brdaric.

Buster mener sex ville roe ned Kahn langt mer enn noen psykologer kan klare.

- En psykolog kan ikke hjelpe Kahn. Han har altfor mange hormoner. Det han trenger er sex. Kanskje han skulle følge Ronaldos eksempel, og ha passiv sex før kampene. Det ville utvilsomt roe ham ned, sier hun til avisa Abendzeitung.

Ronaldo-sex

Den brasilianske stjernespissen Ronaldo har tidligere sagt at passiv sex er den perfekte oppladning for en toppspiller til kampene.

Flere store stjerner sto fram i kjølvannet av Ronaldos uttalelser, blant andre Diego Maradona. Stjernene sa de hadde sex både før og under (!) kampene, for å styrke prestasjonene på banen, skriver nyhetstjenesten Ananova.

Hva stjernene egentlig mener med «passiv sex», kom aldri fram i detalj.

Trygg sex

Men selv om du ikke spiller toppfotball, er det ikke noe i veien for litt sengekos. Forskere som deltok ved den 14. nasjonale hjertekonferansen i Paris, sa i dag at risikoen for å få hjertesvikt mens du har sex, er sterkt overdrevet.

Richard Stein, som er amerikansk hjertespesialist, fortalte forsamlingen at sex ikke var mer stressende for hjertet enn å gå opp trapper. Tidligere studier har vist at menn med hjerteproblemer har vært redde for sex, og mange har rett og slett sluttet å hoppe i halmen.

Stein sa også at det ikke spilte noen rolle hvor lang tid sengekosen varte, og at alle som kan gå opp trappene til soverommet, godt kan ha sex når de kommer fram.

HAR SEX: Ronaldo.
<B>HAR SEX: Maradona.
HAR SEX: Dolly.
HAR IKKE SEX? Oliver.