Cristiano Ronaldo langer ut:

Varsler eksplosivt intervju

Spekulasjoner rundt Cristiano Ronaldos framtid i Manchester United har dominert avisforsidene i sommer. Nå tar han et kraftig oppgjør med mediene.

KLAR TALE: Cristiano Ronaldo mener nesten alt pressen skriver om han er falske nyheter. Foto: Pa/NTB
KLAR TALE: Cristiano Ronaldo mener nesten alt pressen skriver om han er falske nyheter. Foto: Pa/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Media forteller løgner, skrev Cristiano Ronaldo i en Instagram-kommentar seint tirsdag kveld.

Den portugisiske superstjerna kommenterte innlegget til en Ronaldo-fankonto med over 900 000 følgere. I innlegget tok fankontoen selv et oppgjør med det den hevder er falske oppslag i mediene om Ronaldo og fikk altså raskt svar av hovedpersonen selv:

- De (mediene) får vite sannheten når jeg gir et intervju om noen uker. Jeg har en notatbok, og i løpet av de siste månedene var det bare fem av de siste 100 nyhetene som ga et riktig bilde. Forestill deg hvordan det er, skriver Ronaldo videre i kommentaren.

Hvilke nyheter som har vært falske forteller Ronaldo ingenting om, men hinter altså om et kommende intervju.

United-legenden Gary Neville er blant de som reagerer på Ronaldos annonsering.

- Hvorfor skal verdens største fotballspiller vente to uker med å fortelle United-fansen sannheten? Stå fram og snakk nå. Klubben er inne i en krise, og den trenger at lederne snakker. Han er den eneste som kan ta den nåværende situasjonen i nakken!, skriver Neville på Twitter.

Det har vært mye spekulasjoner rundt Ronaldos framtid i Manchester United denne sommeren. Flere har hevdet at portugiseren ønsker seg bort, men United-manager Erik ten Hag har gått ut offentlig og fortalt at han fortsatt ønsker Ronaldo i klubben.

De siste ukene har det imidlertid kommet rapporter om at klubben og ten Hag har åpnet for å la superstjerna dra fra klubben.

Et av ryktene som oppsto var at klubben var åpne for å fristille Ronaldo fra kontrakten. Det gikk klubben selv ut og nektet for.

FOTBALL: Cristiano Ronaldo er ikke med til Norge når Manchester United møter Atletico Madrid i Oslo lørdag 30. juli Vis mer

Etter 0-4-tapet mot Brentford er det flere supportere som ønsker endring, og stemningen skal være alt annet enn harmonisk.

Ifølge lokalavisa Manchester Evening News skal spillerne ha havnet i en høylytt krangel i garderoben i oppkjøringa til Brentford-kampen. De henviser til «kilder nær flere av spillerne».

Lokalavisa har flere ganger omtalt at det er flere klikker i United-troppen, og at disse kommer til overflata for fullt når resultatene er dårlige.

Blant de som skal ha uttrykt sterk misnøye med tingenes tilstand er nettopp Ronaldo.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer