Varsler skyhøy pris for Rushfeldt

Austria Wien kan være i ferd med å ødelegge Sigurd Rushfeldts overgang til Tromsø med et priskrav opp mot 25 mill. kroner.

- Vi kommer ikke til å betale 25 millioner kroner for Sigurd. Da blir han ikke TIL-spiller igjen, sier Tromsø-leder Gunnar Wilhelmsen til Dagbladet.no.

Rushfeldt kommer til Tromsø i dag for samtaler med den nyopprykkede klubben, men mye tyder på at overgangskravet velter 30-åringens retur til eliteserien. I dag sier klubbens pressetalsmann til

Nordlys

at Rushfeldt kan sammenliknes med Sturm Graz-spiss Charles Amoaha som nylig ble vurdert til 25 mill. kroner.

Foretrekker Tromsø

Rushfeldt kostet omlag 15 mill. kroner da han kom til Østerrike fra Santander forrige vinter.

- Det ligger på det nivået her nede, men jeg sier ikke at Sigurd vil koste så mye. Hvis han ikke vil spille her, er det kanskje en annen situasjon, sier Austria Wiens Christoph Plugh til avisa.

Tromsø vet mer i løpet av helga. Rushfeldt har allerede sagt at han foretrekker TIL framfor RBK og Lyn dersom reiser hjem.

LANDSLAGSSPISS: Sigurd Rushfeldt har slitt med å komme på laget i Østerrike, og vurderer å reise hjem til Tromsø. Foto: SCANPIX
LANDSLAGSSPISS: Sigurd Rushfeldt har slitt med å komme på laget i Østerrike, og vurderer å reise hjem til Tromsø. Foto: SCANPIX Vis mer

Også Årst aktuell

I går var spissen i møte med østerrikerne før et ferieopphold i Norge.

- Vi skal ta oss en prat med Sigurd. Da får vi oversikt over resultatet av samtalene hans med Austria. Vi er glade for at Sigurd har lyst til å komme hjem til oss, sier Wilhelmsen.

Også Ole Martin Årst kan være aktuell for TIL. Han kommer til Tromsø for en uformell samtale til jul.

- Vi har allerede vært i kontakt med Standard Liege, sier TIL-lederen.

(Dagbladet.no)