FLERE PÅ VEI UT:  Hele åtte spillere kan forlate Manchester United i sommer, sier manager Louis van Gaal. Foto: NTB Scanpix
FLERE PÅ VEI UT: Hele åtte spillere kan forlate Manchester United i sommer, sier manager Louis van Gaal. Foto: NTB ScanpixVis mer

Varsler storopprydding:- Det kommer til å bli tøft for mange spillerne

Åtte spillere kan forlate Old Trafford.

(Dagbladet):Manchester Untied-manager van Gaal holdt en episk tale under en gallafest i går kveld.  Litt tidligere på kvelden snakket nederlenderen med pressen.

Da varslet han en storopprydding på Old Trafford i sommer.

Ubalanse - Det er en ubalanse i troppen vår. Vi greide å bli nummer fire i ligaen, men vi må greie å bli mestere. Derfor kan vi ikke beholde hele stallen - vi må få inn nye spillere, sier han ifølge Daily Mirror.

van Gaal jakter nye impulser - og flere spillere er på vei ut døra.  Det selv om han er imponert over innstillingen de har vist:

- Det kommer til å bli tøft for mange spillere i sommer, men sånn må det være i en toppklubb.  Først og fremst må jeg si at jeg er imponert over innstillingen og motivasjonen til spillere, de står alltid opp og kjemper.   Jeg må gi spillerne kreditt - for det var ingen enkel sesong, sier han.

Real jakter de Gea David de Gea er en av spillerne som er blitt heftig lenket bort den siste tida. Real Madrid banker på døra.

Britiske medier spekulerer i at Johnny Evans, Radamel Falcao, Rafael, Javier Hernandez, Angel di maria, Robin van persie og Adnan Januzaj også kan følge keeperen ut porten i sommer.