Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Varsler Zidane-farvel i morgen

- Avslutter karrieren etter VM.

(Dagbladet.no): Den spanske sportsavisa AS skriver at Zinedine Zidane i morgen vil offentliggjøre at han legger opp etter sommerens fotball-VM.

Ifølge avisa har Real Madrid-spilleren merket at entusiasmen for fotballen ikke er den samme lenger. Dette i kombinasjon med stadig flere fysiske plager har gjort ham frustrert, skriver AS.

Ryktene om at Zidane gir seg har sirkulert i spanske medier siden i helga.

Men før nyheten etter all sannsynlighet blir offentliggjort i morgen, har Zidane brukt tida på å informere lagkamerater og ledere i Real Madrid om beslutningen.

• Din mening: Hvor høyt rangerer du Zidane blant tidenes beste fotballspillere?

EN EKTE GALACTICO: Zinedine Zidane har vært et naturlig midtpunkt blant Real Madrids «Galacticos». Her i desember 2004 sammen med David Beckham, Luis Figo (nå i Inter), Raul og Ronaldo. Foto: Reuters/Scanpix
EN EKTE GALACTICO: Zinedine Zidane har vært et naturlig midtpunkt blant Real Madrids «Galacticos». Her i desember 2004 sammen med David Beckham, Luis Figo (nå i Inter), Raul og Ronaldo. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
<B>EN FRYD FOR ØYET: Zinedine Zidane har operert i skjeringspunktet mellom kunst og idrett. Dragninger som denne er det bare motstanderne som ikke vil savne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling