Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vatikanet fordømmer Beckham som Josef

Kona Victoria er jomfru Maria.

(Dagbladet.no): David Beckham og kona Victoria er henholdsvis Josef og jomfru Maria i Madame Tussauds vokskabinett. Og det er ikke hvem som helst ekteparet har med seg på laget.

Tony Blair, George W. Bush og hertugen av Edinburgh utgjør de tre vise menn. Hyrdene er skuespillerne Samuel L. Jackson, Hugh Grant og Graham Norton.

Ny bunnrekord

Kirkeledere mener dette er ny bunnrekord i vokskabinettets heltedyrking.

- Dette er en verre enn dårlig smak. Det er billig, sier en offisiell talsmann for Vatikanet ifølge CNN.com

- Man kan ikke bruke personer fra samtiden som sentrale figurer i julefortellingen. Og det blir verre, hvis det er mulig, om folkene har en moralsk standard som kan trekkes i tvil, fortsetter han.

- Gud ikke bekymret

Også erkebiskop Rowan Williams av Canterbury er svært kritisk. Paul Handley i Anglican Church Times mener det hele er patetisk.

image: Vatikanet fordømmer Beckham som Josef

- Gud blir ikke bekymret over dette. Han takler det - men det er litt deprimerende, sier Handley.

Ekteparet Beckham var ikke klar over Madame Tussauds lille påfunn og ønsker ikke å kommentere saken.

Hva Bush mener om saken, vites ikke.

SALIG BLANDING:</B> Madame Tussauds vokskabinett stiller med følgende lag: Samuel L. Jackson (hyrde), Hugh Grant (hyrde, Graham Norton (hyrde), David Beckham (Josef), Victoria Beckham (jomfru Maria), Kylie Minogue (engel), Tony Blair (visemann), hertugen av Edinburgh (visemann) og George W. Bush (visemann). Ikke rart de to i front moret seg stort.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media