KAN REKKE EVENTUELL SEMI: Stian Vatne mister definitivt Norges tre neste EM-oppgjør, men kan være tilbake om laget skulle nå semifinalen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
KAN REKKE EVENTUELL SEMI: Stian Vatne mister definitivt Norges tre neste EM-oppgjør, men kan være tilbake om laget skulle nå semifinalen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

Vatne kan være tilbake til EM-semifinalen

Einar Koren hentes inn i troppen.

|||

Stian Vatne (35) er ute i Norges tre neste EM-kamper i håndball.

Moldenseren ble skadet i lørdagens kamp mot Ukraina. Han skal sjekkes på ny kommende lørdag, og det er ikke helt utelukket at han kan spille en eventuell semifinale eller finale.

Forsvarsspilleren var søndag til røntgenundersøkelse i Wien, og den viste at han har pådratt seg en «partiell ruptur i den høyre hamstringen». MR-undersøkelsen viste ingen vevskade, men noe væske mellom muskelbukene. På godt norsk vil det si en strekk på baksiden av låret. Den kom da han skled på gulvet i Stadthalle Graz.

Han er helt sikkert ute i kampene mot Østerrike, Danmark og Island.

Vatne får intensiv behandling av landslagets medisinske apparat.

Stian Vatne har vært en viktig mann for landslagstrener Robert Hedins kollektiv, og det er ikke godt for nytt for Norge at den storvokste romsdalingen høyst sannsynlig er ferdig med årets mesterskap.

Einar Sand Koren hentes inn i Norges EM-tropp i håndball for de tre kampene i hovedrunden som erstatter for Vatne.

FCK-spilleren er en dyktig forsvarsspiller. Han var en av de to reservene som reiste med troppen til Østerrike. Koren har 23 landskamper, men har ikke tidligere spilt i mesterskap


(NTB)